Scandal cu pistoale într-un spital din Constanța. Tatăl unui copil a amenințat întreg personalul medical

Cazul șocant din Constanța a avut loc în noaptea de duminică spre luni, unde un bărbat a scos pistolul în spital, enervat că așteapta prea mult la consultație.

Distribuie pe:

Scandal cu pistoale într-un spital din Constanța. Un bărbat a amenințat personalul medical din cauză că nu îi consulta nimeni copilul


In articol:

Angajații Spitalului Județean de Urgență Constanța au fost amenințați cu pistolul de un bărbat care devenise nervos. El aștepta de prea mult timp să îi fie consultat copilul, astfel că și-a pierdut cumpătul, conform unui comunicat de presă al firmei care asigură paza spitalului.

„Agenții care asigurau serviciul de pază în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța și-au alertat colegii de intervenție, comunicându-le că un bărbat în jur de 30 de ani, care părea în stare de ebrietate, amenință cu arma în secția de Pediatrie”, se arată în comunicatul citat de Mediafax.

Agenții de intervenții sosiți la locul incidentului l-au imobilizat pe bărbatul recalcitrant și au găsit asupra lui un pistol cu bile, dar și un spray paralizant.

Citeste si: Soțul Vulpiței și-a luat revanșa! Viorel, asaltat de bombe-sexy, în club! O blonda a încercat să-l dezbrace! VIDEO

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican și-au lansat clipul filmat în Dubai! Le-a priit scandalul cu Vlăduța Lupău

Citeste si: Mama Lorei suferea de cancer de mulți ani! Artista fusese în Turcia să-și opereze mama de cancer de sân ”Pentru mine a fost cumplit”

Cazul a ajuns în atenția poliției

În urma intervenției agenților de pază, bărbatul a fost ridicat de catre politiști și dus la audieri. În prezent, autoritățile fac cercetări și au deschis și un dosar penal pentru port ilegal de arme și obiecte periculoase.

„Am fost sesizați în jurul orei 1.30 de către angajații firmei de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, manifestă un comportament recalcitrant, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenții de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft și un spray lacrimogen”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: Mediafax

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate