Scandal monstru între Huidu și Găinușă pe tema criminalului din Caracal! ”Viața îți rezervă surprize nebănuite”

Șerban Huidu a fost contrariat de o postare a fostului său coleg, Mihai Găinușă, pe tema monstrului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Mihai Găinușă a postat pe pagina lui de socializare un mesaj în care își spune părerea despre crimele din Caracal. Acesta susține că dacă prostituția era legală poate că Gheorghe Dincă nu le-ar fi omorât pe fete.

”Dacă prostituția era legală în țara asta:
-poate că fetele erau în viață, fiindcă monstrul mergea la bordel.
-poate că violurile din Vaslui și din alte zone nu mai existau (în Olanda criminalitatea a scăzut cu 25% in ultimii 10 ani)
-poate proxenetismul si "corecțiile" aplicate fetelor erau eradicate”, este o parte din mesajul lui Mihai Găinușă de pe Facebook.

Citeste si: Sora lui Gheorghe Dincă face afirmații șocante! Bărbatul ar fi mărturisit crima pentru a-i apăra pe adevărații criminali: „Îi e teamă de ei”

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al unchiului Alexandrei, Cumpănașu, după cazul din Caracal! Fotografia neașteptată pe care a publicat-o

Citeste si: Gheorghe Dincă a omorât cel puțin 5 tinere, iar în spatele lui este o femeie! Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWBiz.ro, aruncă bomba despre criminalul din Caracal

fara descriere

Fostul său coleg și prieten Șerban Huidu s-a arătat oripilat de părerea lui Mihai Găinușă și a ținut să transmită la rândul său un mesaj în care îl critică pe cel cu care realiza în trecut ”Cronica Cârcotașilor”. ”Am găsit, printre multe alte opinii de pe net, despre subiectul momentului, două chestii care m-au oripilat. Prima vine de la omul cu care am făcut Cronica, muncind umăr la umăr 14 ani la radio, și 13 la televizor. Totuși viața îți rezervă surprize nebănuite. Mișu Găinușă crede că lipsa legii Prostituției a dus la cele mai crunte momente ale noastre”, scrie Șerban Huidu despre mesajul lui Mihai Găinușă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate