Scandal uriaș în muzică! Otilia Bilionera s-a săturat! Avem detalii în EXCLUSIVITATE

Muzica românească, și așa distrusă de epidemia de coronavirus, este, în acest moment, scena unui scandal de zile mari între doi dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, Otilia Bilionera și Mario Joy, cu impresarul lor, Ionuț Bejinariu.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera trec eprin momente dificile

Mai exact, din senin, cei doi cântăreți au anunțat că nu mai colaborează cu casa de discuri care i-a făcut celebri și alături de care și-au lansat hit-urile care au ajuns în toată lumea.


In articol:

Citeste si: Otilia Bilionera, obligată să se mărite! Secretul din spatele relației cu logodnicul ei

Citeste si: Otilia Bilionera e prima artistă care dă cărțile pe față despre situația cântăreților: ”Cred că fac infarct”

”Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!”, au anunțat Otilia Bilionera și Mario Joy. Reporterii WOWbiz.ro au contactat-o pe Otilia Bilionera pentru a afla care este motivul unei asemenea decizii radicale din partea artistei. ”Am un contract de confidențialitate, nu pot spune motivele”, ne-a spus Otilia Bilionera.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 noiembrie. Situație disperată la ATI. Câte cazuri noi sunt - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera e una dintre cele mai frumoase artiste de la noi

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat motivele care au stat în spatele deciziei, multe dintre acestea fiind de natură financiară. Ba chiar mai mult, spun sursele noastre, Otilia Bilionera vrea, chiar cu riscul de a ajunge la tribunal, să obțină drepturile de a cânta în continuare melodiile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, sub sigla casei de producție, chiar dacă acestea sunt înregistrate pe numele managerului său, Ionuț Bejinariu.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera si fostul ei manager, Ionut Bejinariu

Ionuț Bejinariu, fostul manager al Otiliei, ne-a explicat ce s-a întâmplat. ”Probabil perioada de pandemie a provocat problemele despre care vorbim. Da, este adevărat, ne-am despărțit, și Otilia și Mario Joy preferând să plece de la casa de producție care i-a făcut cunoscuți, invocând tot felul de motive care țin de partea financiară, ignorând investițiile pe care le-am făcut pentru ei. Nu, nu vor putea cânta melodiile care i-au făcut cunoscuți decât în anumite condiții și cu acceptul meu explicit. Melodiile, piesele respective, sunt înregistrate, legal, ca fiind proprietatea casei de prducție pe care o dețin, nu sunt compuse de ei, nu au avut nicio contribuție la ele cu excepția interpretării. Sper să nu facă vreun gest care să ne ducă în fața tribunalului, nu mi-aș dori să ajungem până acolo”, ne-a spus, în exclusivitate, Ionuț Bejinariu.

Mario Joy
Mario Joy a devenit celebru dupa hit-ul California

Otilia Bilionera și Mario Joy, celebri în toată lumea

De-a lungul ultimilor ani, Otilia a devenit una dintre cele mai iubite artiste provenite din România în toată Europa, cântăreața cunoscând succesul cu melodia ”Bilionera” și devenind un adevărat popstar în mai toată zona Balcanilor. Mario Joy, la rândul său, a reușit să dea lovitura cu o melodie, ”California”, care a ajuns pe coloana sonoră a filmului ”Fast and Furious”. Acum însă, atât Otilia Bilionera, cât și Mario Joy, sunt în situația de a nu mai putea cânta hiturile care i-au făcut celebri.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iohannis a zis chiar acum: Suntem obligați! Ce va fi de sărbători

Dieta folosită de Jojo. A pierdut zeci de kilograme. Cum a decis să slăbească vedeta de la Antena 1

Otilia Bilionera este disperată după ce Suceava a fost închisă! ”Mama...”

Otilia Bilionera și-a găsit ocupație în plină epidemie de coronavirus! ”Și acasă e bine...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies