Scoțianul Stevie Starr care înghite lucruri, scandal imens cu Simon Cowell de la America's Got Talent

Scoțianul Stevie Starr a uimit pe toată lumea cu ”talentul” său neobșnuit: înghite orice și apoi regurgitează. Însă la America's Got Talent a fost cu scandal imens.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Stevie Starr are 56 de ani și este cunoscut în întreaga lume, i se mai spune și „Regurgitatorul Profesionist“.

Stevie a fost prezentat ca și concurent la Românii au talent, însă el este celebru în întreaga lume, fiind un abonat al acestor show-uri. De altfel, la finalul anului trecut, Stevie Starr a fost câștigătorul ”Das Supertalent”, cunoscutul show de la RTL, unde premiul a fost de 100.000 de euro.

În urmă cu câțiva ani, Stevie Starr și-a încercat norocul și la celebrul America's Got Talent, numai că acolo nu a avut același succes. A fost însă finalist atunci așa că a revenit și în actualul sezon, numai că acum lucrurile nu au mers așa cum își dorea. El a avut un scandal cu juratul Simon Cowell, care a apăsat butonul roșu în timpul numărului lui Stevie. A fost în momentul în care scoțianul a închițit o lamă, iar Simon Cowell a spus că el nu poate privi un astfel de moment, care i se pare dezgustător. 

fara descriere

Stevie Star și-a continuat numărul, însă apoi a plecat fără să afle rezultatul și l-a criticat dur pe Simon Cowell, despre care a susținut că nu înțelege ce înseamnă un act de divertisment.

Citeste si: Cine e, de fapt, croitoreasa de la Românii au talent, care a reușit să primească primul Golden Buzz

Citeste si: Cum arată de fapt ”baba” care i-a făcut avansuri lui Florin Călinescu

”Ce om patetic! Ce ar fi fost dacă m-aş fi rănit cu adevărat atunci când Cowell a apăsat butonul.. Aş fi putut să-mi fac rău (...) nu ştie nimic despre distracţie. Ar fi trebuit să spun ceva acolo şi apoi să fiu şocat de comportamentul său patetic. Am fost atât de furios încât am refuzat să mă întorc pentru rezultate, dar am continuat doar pentru că aș fi distrus spectacolul”, este doar unul dintre mesajele lui Stevie Star pentru Simon Cowell. 

Scoțianul Stevie Starr care înghite lucruri e o curiozitate și pentru medici
 

Stevie Star se folosește de o anomalie a stomacului său, care nu a putut fi explicată nici de medici. El reușește să înghită aproape orice, de la monede, mingiuțe, până la alimente, pe care apoi le regurgitează la fel, adică uscate, dar și în ordinea pe care o dorește.

Stevie Starr este o curiozitate și pentru că, așa cum a mărturisit, de ani buni nu a mâncat decât chipsuri, ciocolată și bea doar cola dietetică, alte alimente find regurgitate involuntar.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate