Se îngroașă gluma! ”Beleaua” Corduneanu, în locul lui Livian, la Puterea Dragostei? Negocieri dure cu ”Diamantul Roz”

Adrian ”Beleaua” Corduneanu susține că se pregătește să intre în casa Puterea Dragostei și chiar i-a cerut soției lui, Ramona, voie să meargă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Deși a fost lansată inițial ca o glumă, varianta în care ”Beleaua” Corduneanu să ajungă la emisiunea Puterea Dragostei începe să capete contur... cel puțin dacă ne luăm după ce spune celebrul lider al lumii interlope din Iași.

Corduneanu susține, mai în glumă, mai în serios, că a fost contactat deja și se așteaptă un răspuns din partea lui, el urmând să-l înlocuiască pe Livian, fiul prietenului su, Nelson Mondialu. ”Beleaua” a discutat și cu soția lui despre plecarea în Turcia iar aceasta i-a spus că-l lasă dacă îi virează 300 de euro pe zi în cont.  

Ramona, Diamantul Roz: ”Te las, dar stai să fac o socoteală”

”Vreau să mă înscriu acolo (la Puterea Dragostei, n.r.) că sunt vreo două-trei gagici cărora, sanchi, le place de mine. Și intru acolo, îți dai seama, mă aranjează, mă face frumos. Eu nu sunt frumos așa, da-s important. Nici urât nu sunt. Și merg la Puterea Dragostei. S-ar putea să-l înlocuiesc pe băiatul lui Nelson Mondialu. Se cam ceart pe acolo cu unii și apar eu pe felie, acolo.

fara descriere

Ce spuneți, să accept provocarea asta, să mă duc la Puterea Dragostei? Valentin, cumetre, distribuie să audă ăștia că mă duc la Puterea Dragostei! Da mă, merg acolo, Ramona a zis că mă lasă dacă sunt cuminte și o să mă duc!

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu vrea la Puterea Dragostei: ”Nu bat pe nimeni, doar pe fetele alea, la pielea goală”

Citeste si: Clanul Corduneanu se pregătește de război. Dovada FOTO că Ramona l-a înșelat pe Adrian

Citeste si: Fiul lui Nuțu Cămătaru și-a prezentat ultima achiziție, un bolid roșu de senzație FOTO

Ramona, mă lași la Puterea Dragostei? (Ramona răspunde) Cât să stai? Două săptămâni? Stai să fac o socoteală...”

Beleaua Corduneanu: ”Le corup pe toate cu vrăjeala mea”

”Băiatul lui Nelson e fratele meu, dar nu mai vrea să stea că nu se mai halește pe acolo cu unii și mă duc cu Norocel, prietenul meu, pe acolo, stăm și noi vreo două săptămâni pe acolo să le încercăm pe toate! Nu-i problemă, le corup eu pe toate, la vrăjeala mea se îndoaie stâlpul, dar femeile...

fara descriere

Vorbesc serios mă, m-au sunat ăștia să mă duc la Puterea Dragostei. Într-un fel nu e de competența mea, acolo se duc leșinații ăștia care vor să câștige și ei câte 1.000 de euro, și știți foarte bine că la ora actuală mi-e greață de bani. Dar m-aș duce pentru altele, să fac așa, caterincă. Și să mai ieșim din pasa asta cu corona. Spune, Ramona, mă lași? (Ramona răspunde) Da, da...

Corduneanu: ”Ne comportăm frumos acolo”

fara descriere

A zis că trebuie să-i dau 300 de euro pe zi și mă lasă. Dacă stau vreo două săptămâni, vreo 4-5.000, nu-i problemă. Dar mă duc să-mi fac talentul pe acolo. Îmbrăcat frumos tot timpul, aranjat, vorbim frumos, alea-alea, ne comportăm frumos, dăm dovadă de caracter... Azi e miercuri... Vineri trebuie să dau răspunsul și dacă e, îmi dă om de legătură să semnez ceva și luni să fiu la ”turkish”, să fiu acolo”, a povestit Adrian Corduneanu într-un live pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate