Se solicită un mandat european de arestare pe numele bărbatului care a ucis fetița de 11 ani din Dâmbovița! Este suspectat de pedofilie la el în țară

Se solicită un mandat european de arestare pe numele celui care a răpit și omorât o fetiță de 11 ani din Dâmbovița.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Un mandat european de arestare este solicitat pe numele olandezului care este bănuit de comiterea crimei de la Gura Șuții, Dâmbovița. Bărbatul s-ar afla în acest moment în Olanda, iar anchetatorii români vor cere un mandat european de arestare, conform Realitatea de Dâmbovița.

  Potrivit unor surse, cetățeanul olandez bănuit că a omorât copila este suspectat de pedofilie în țara de origine. În aceste momente are loc autopsia Mihaelei Adriana, fata de 11 anișori. Anchetatorii încearcă să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de cetățeanul olandez.

  Citeste si: A acceptat să fie violată după ce agresorul i-a oferit 3 variante, toate șocante! Una ar fi fost să-și piardă viața, iar cealaltă... E de neînchipuit!

  fara descriere

  Citeste si: Alexandru Cumpănașu, prima reacție după moartea copilei de 11 ani din Dâmbovița: "Voi declanșa un jihad împotriva infracționalității din România"

  Fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost chinuită și omorâtă în doar 30 de minute

  Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez.

  S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

  Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o închiriase o mașină. Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere cadavrul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară. El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

  Citeste si: Mașina olandezului pedofil, surprinsă pe camerele de supraveghere! Micuța de 11 ani se afla pe bancheta din față, lângă acesta!

  Pe trupul fetiței există urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că fetița ar fi fost violată înainte să fie omorâtă. Corpul neînsuflețit al micuței a fost găsit la o distanță de 7 kilometri de Gura Șuții.

  Mihai Dincă, prim-procuror al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”La momentul în care familia a sesizat dispariţia copilului, cu certitudine copilul era deja decedat. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şutii a intrat în ultima localitate într-un interval de aproximativ 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în două sau trei minute. Există un cetăţean străin care se afla în acest cerc de suspecţi.”

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate