SERIALUL WOWBIZ.RO ”Detectivul de paranormal”, despre secretul luat cu el în mormânt de Gică Petrescu! E legat de o femeie! Dezvăluiri uluitoare făcute de Ioan Burculeț VIDEO EXCLUSIV

Gică Petrescu a fost unul dintre cei mai mari și mai iubiți cântăreți de muzică ”de petrecere” și de romanțe. Ioan Burculeț, ”detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro, vorbește despre ultimii ani de viața ai maestrului Gică Petrescu și scoate la lumină un secret... despre o femeie!

Autor: C.L.

In articol:

Gică Petrescu, cel care aducea mereu zâmbetele pe buzele oamenilor, a murit singur și trist, în iunie 2006.  Au rămas în urma lui zeci, sute din albume și multe amintiri. Dar și un apartament încuiat, aflat în centrul Capitalei, și în care stăpâne acum sunt cel mai probabil doar pânzele de paianjen.

Gică Petrescu a fost căsătorit cu Cezarina Moldoveanu, cea despre care obișnuia să spună că a fost îngerul lui păzitor, și care a murit la sfârșitul verii lui 1989.  Maestrul a fost copleșit de această dispariție, o perioadă nici nu a mai vrut să urce pe scenă, să mai cânte. Încet, încet și-a reluat activitățile artistice, dar ceva era schimbat și așa a rămas până la sfârșitul zilelelor sale, in 2006, la 91 de ani.

A dus cu el însă în lumea de dincolo un secret despre o femeie, așa cum  susține ”detectivul de paranormal” în dezvăluirile făcute despre maestrul Gică Petrescu.

VEZI VIDEO

 

“Gică Petrescu un nume care ne-a încântat auzul și buna dispoziție de-a lungul anilor prin cântecele și spiritul său optimist la prima vedere.

Câți dintre noi cunosc că, dincolo de toate aceste aparențe, el și-a iubit foarte mult soția, iar după moartea acesteia a rămas adâncit în angoasa lui existențială, locuind singur într-un apartament din apropierea Hotelului Cișmigiu.

Citeste si: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui- bzi.ro

 Amprenta energetică din exterior a scos la suprafață o serie de imagini pe care am încercat să le deslușesc și anume că acesta a mai avut o iubită de-a lungul vieții, la care s-a gândit înainte de moartea sa, în momentele de singurătate. Și cum mulți facem aceasta, era absolut normal să privească către trecut cu o stare de spirit uneori apăsătoare, și de cele mai multe ori cu anumite tendițe de proces al conștiinței.

 

O cameră simplistă, în care nu am intrat și ca o parantează, când am ajuns la fața locului, colega îmi spunea: “Măi John, cred că aici a locuit, nu știu sigur, va trebui să îi intreb pe colegii mei!” Eu stăteam rezervat și în același timp atent și i-am răspuns: “Consider că este blocul din fața noastră nu celălalt și mai mult o să vezi că el a stat la etajul I sau II în blocul respectiv.” A venit și confirmarea din redacție, care ne-a indicat locul și etajul. Blocul era cel pe care îl simțisem, în plus când am ajuns la intrare, am văzut și plăcuța pe care scria numele maestrului. Am zâmbit, pentru că în sinea mea știam că era inconfundabilă amprenta energetică, care îl caracteriza pe artist.

 Însă câți dintre noi cunosc faptul că durerea cea mai mare a lui Gică Petrescu a fost o idilă din existența sa și că, dincolo de omul sobru și nobil, era deseori măcinat de trecutul său. Când poate nu întâmplător toți plătim ca o “karma” anumite fapte din existența noastră cotidiană aici și acum.

 

Citeste si: SERIALUL WOWBIZ.RO ”Detectivul de paranormal” știe unde e Elodia Ghinescu! ”Trupul ei nu va fi găsit niciodată” Ce crede Ioan Burculeț că s-a întâmplat cu avocata dispărută în urmă cu 12 ani VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: UN NOU SERIAL MARCA WOWBIZ.RO! ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

Un apartament unde energia este apăsătoare dacă vom intra în el și în camera în care petrecea timp artistul, încă se emană și acum o parte din istoria lui existențială, și evident că nu întâmplător a rămas după moarte cu datorii iar acum, în zilele noastre, nu mai locuiește nimeni acolo”, ne-a dezvăluit Ioan Burculeț.

 

Cine este ”detectivul de paranormal” Ioan Burculeț

Licențiat în psihologie, medium și astrolog, specializat în România și Marea Britanie, Ioan Burculeț a uimit prin previziunile sale de multe ori, dacă ne gândim la cutremurele din Italia, la accidentările în masa sau atentatele teroriste.  A devenit cunoscut în România în perioada alegerilor prezidențiale din anul 2014, când a spus că opoziția de la vremea respectivă va caștiga. El a prezis ascensiunea lui Klaus Iohannis.

Ultimul caz în care  Ioan Burculeț a fost implicat a fost cel al lui Tudor Niream, un adolescent din Zalău dispărut de acasă. Specialistul în astrologie și medium a semnalat că băiatul era din păcate ”pe fundul unui lac”. Așa a și fost găsit câteva săptămâni mai târziu.  

Citeste si: Specialistul în astrologie, Ioan Burculeț, a prevăzut problema de sănătate a fostului premier? Incredibil, ce previziuni are în continuare pentru Mihai Tudose

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț își folosește acum talentul său de medium pentru a desluși enigme ale unor persoane dispărute, ale unor locuri cu încărcătura deosebită.

Alături de reporterii WOWbiz.ro, în premieră, Ioan Burculeț pornește în căutarea dovezilor pentru descoperirea unor adevăruri neștiute de mulți, a unor secrete ce așteaptă să iasă la suprafață, într-o serie de investigații făcute dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber. Pentru că, transformat într-un detectiv de paranormal, Ioan Burculeț, însoțit de echipa WOWbiz.ro, vă va dezvălui secrete ale unor mari artiști, dezlegări ale unor mistere ale crimelor celebre sau poveștile nespuse ale unor locuri cu o încărcătură specială.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri șocante! Pasiunea care a omorât-o pe judecătoarea din Constanța! Ce trecut are și bărbatul care era cu ea! ”Soția a cerut ordin de protecție”

O mamă și-a fotografiat bebelușul de 11 luni și a descoperit ceva bizar. S-a dus imediat la doctor și când i s-a spus verdictul i s-a făcut rău. De ce suferea micuțul

O mamă îndoliată a surprins pe camera de supraveghere fantoma fiului ei, care se plimba prin casă: "Avea şi barbă, arăta ca el" Imagini surprinzătoare

6 zodii au o săptămână cu multe multe provocări. Taurii vor întâmpina dificultăți la locul de muncă

VESTEA CEA MARE a venit din Ucraina! Anunțul a fost făcut chiar acum: Rusia SE PREGĂTEȘTE SĂ...

Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

Legătura dintre alunițe și cancerul de piele. Semnele care atrag atenția medicilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies