Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei? Vezi cum a răspuns partenera lui Alexandru Cumpănaşu la această întrebare!

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei, după cum susţine un internaut care a dialogat cu partenera de viaţă a lui Alexandru Cumpănaşu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei, după cum reiese dintr-o discuţie de pe facebook. În ultima perioadă s-a dezbătut intens despre studiile lui Alexandru Cumpănaşu, care nu a prezentat decât diploma de Bacalaureat, nu şi cea de absolvire a unei facultăţi, deşi el a predat la o instituţie de învăţământ superior. Un internaut a pus acastă problemă pe pagina de facebook a Simonei Cumpănaşu, iar ea a răspuns. (vezi cum a fost surprins Cumpănaşu alături de o brunetă misterioasă)

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu îi datorează 300.000 de euro unui prezentator de televiziune! Trebuie să îi dea banii lui Alex Ferariu până în 2022!

Citeste si: Cumpănașu, alături de Rovana Plumb și Viorica Dăncilă! Marian Godină a răbufnit: "Ce de gunoaie în poza asta"

Citeste si: Mirela "Dracu pe uscat" nu-l lasă deloc pe Cumpănașu: "Am înțeles că ai o soție și 3 copii pe care i-ai părăsit"

Simona Cumpănaşu a fost păcălită de soţul ei: "Sper să scăpaţi cu bine din tot circul ăsta" 

“Stimate domn, angajarea în funcția de expert s-a realizat conform criteriilor regăsite în procedura de recrutare a SNSPA. Noi nu avem o problemă cu această reverificare. Astfel cum a lămurit deja: după absolvirea liceului, i s-au ivit multe oportunități de a participa la studii și schimburi de experiență în străinătate și a optat pentru a participa la acestea”, a scris Simona Cumpănaşu. “Aşa te-a păcălit? Încă nu e târziu, înca poate să se înscrie la faculatate, să intre şi el în rând cu lumea! Sper să scăpaţi cu bine din tot circul ăsta, sincer!”, a răspuns internautul.  

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate