Șoc în showbiz! Răzvan Botezatu a dat-o de gol! E gravidă? Video

Deși sunt certați, Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru nu pot uita anii, mulți la număr, în care au fost prieteni atât de apropiați, motiv pentru care, adeseori, fostul prezentator TV vorbește despre ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu si Raluca Dumitru isi faceau vacantele impreuna

Iar de curând chiar, Răzvan Botezatu a ”scăpat” o informație cât se poate de importantă cu privire la Raluca Dumitru, cu atât mai mult cu cât a dat-o, în live, pe contul lui de socializare și, dându-și seama de gafă, a încercat să ascundă totul.


In articol:

 

De fiecare dată aproape, lumea îl întreabă pe Răzvan Botezatu de Raluca Dumitru, frumoasa brunetă fiind văzute, de-a lungul timpului, alături de el, mulți bănuind, că de fapt, sunt logodiți și că se iubesc în mare secret. Culmea, chiar și în momentul în care Răzvan Botezatu a mărturisit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că, de fapt, el este gay, lumea era convinsă în continuare că declarația făcută a fost doar pentru a o ”acoperi” pe Raluca Dumitru și relația lor.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu, dezvaluiri incendiare

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cu toate acestea, în studioul WOWbiz.ro, Raluca Dumitru a mărturisit că nu s-a pus problema unei relații între ei și că, de fapt, de curând, s-a despărțit de bărbatul cu care, timp de doi ani, s-a iubit, dar, totuși, nu ar refuza ideea unei sarcini în care tatăl viitorului copil să fie totuși Răzvan Botezatu.

Razvan Botezatu
Razvan Botezatu si Raluca Dumitru erau extrem de apropiati

Iar acum, pare-se, lucrurile au ajuns să se... întâmple. Mai exact, așa a sugerat, fără să vrea, Răzvan Botezatu. Astfel, după ce unul dintre fanii săi a trimis un mesaj cu privire la Raluca Dumitru – ”Păcat că nu este și Raluca cu voi” – Răzvan Botezatu s-a scăpat: ”Raluca este însărcinată și nu poate să mai facă deplasări”, a zis Răzvan Botezatu, dându-și abia după sema că a ”dat din casă” și că nu trebuia să spună așa ceva, încercând totodată să treacă cât mai repede peste scăparea avută.

Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru au ajuns ”la cuțite”

”Toată lumea întreabă de Raluca Dumitru! Spune-le de ce nu apari pe live-uri”, a fost întrebarea care a declanșat cearta. ”Pentru că nu vrei tu!”, a spus, în replică, Raluca Dumitru. Iar Răzvan Botezatu de atât a avut nevoie ca să declanșeze scandalul.

”Nu, nu! Vă spun eu de ce! Pentru că această doamnă, asta, sclifosita asta, nu vrea să vină pentru că noi stăm într-un cartier verde, departe, și nu își dorește să facă prea mult pe drum. Și sclifosita asta cu ruj roșu pe bot, nu vine... A venit de 3 ori... (într-o lună, n. red.). A venit, mi-a făcut curățenie și mi-a cerut banii că și-a stricat unghiile”, a dezvăluit, despre Raluca Dumitru, Răzvan Botezatu. Mai mult, de curând, Răzvan Botezatu a recunoscut că relația dintre el și Raluca Dumitru este una proastă și că s-au certat.

Galerie foto 
Citește și:

Răzvan Botezatu, haos la Timișoara! A distrus totul și a fugit din hotel! ”Mi s-a făcut rău!”

Răzvan Botezatu face lumină cu privire la viața lui amoroasă! Declarații explozive

Război total între maneliști: Jador, Florin Salam, Dani Mocanu și Tzanca Uraganu au lansat piese simultan! Cine a ajuns pe locul 1 trending Youtube și cine a fost umilit total

EXCLUSIV! Scandal uriaș între Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru! Erau cei mai buni prieteni, acum...

Răzvan Botezatu, scandal la terasă cu Raluca Dumitru: ”Sclifosito!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies