ȘOCANT! Cristi Minculescu s-a îngrășat uluitor! Incredibil, cum arată în ultima vreme, are burta exact ca înainte de transplant!

Cristi Minculescu pare că a pierdut, în ultima vreme, lupta cu kilogramele

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

fara descriere

Probleme pentru Cristi Minculescu! În ultima perioadă, fosta vedetă de la Iris a acumulat multe kilograme în plus, motiv ce ridică semne de întrebare serioase. Să îi fi revenit afecțiunile hepatice sau să fie vorba doar de o îngrășare inerentă, după ani întregi în care corpul lui a fost slăbit?!

În 2009, Minculescu a fost diagnosticat cu hepatorenală ereditară, o boala moştenită de la tatăl lui, caracterizată prin apariţia unor chisturi pe ficat şi rinichi! La vremea respectivă, a fost nevoie de un transplant pentru ca artistul să poata supravietui, iar cea care i-a dat o bucată din ficatul ei a fost chiar soția, Rodica! Operaţia a fost efectuată în Germania și durat în jur de zece ore!

Citeste si: Crimele de la Caracal. E incredibil ce au găsit criminaliștii acasă la Gheorghe Dincă

Citeste si: Polițiștii, șocați de ce au găsit în curtea bărbatului din Caracal, bănuit de uciderea adolescentelor: „Nu am cuvinte”

Citeste si: Hamude de la Puterea dragostei s-a filmat în aeroport și a dat vestea! Fanii abia așteptau să-l revadă

Medicii i-au scos ficatul de 20 de kilograme, unul extrem de afectat, și l-au înlocuit cu altul de 700 de grame, de altfel greutatea normală a organului. ”Chirurgii au fost nevoiţi să caute soluţii pentru ca noul ficat al lui Cristi Minculescu să se menţină într-o poziţie corectă, de aceea, organul a fost susţinut, o vreme, de comprese. În plus, findcă exista pericolul să se formeze cheaguri de sânge, întrucât ficatul nou primea acelaşi debit de sânge ca și cel vechi, cântărețul a fost chemat pentru o nouă intervenție chirurgicală un an mai târziu, apoi i s-a prescris un tratament și un mod de viață și de hrană echlibrat”, a scris presa în acea perioadă!

fara descriere

Cristi Minculescu are probleme medicale? ”Kilogramele în plus sunt vizibile, în special în zona burții”

Ani întregi, totul a decurs conform planurilor specialiștilor. Artistul a slăbit și a încercat să ducă o viață sănătoasă, mai ales din punct de vedere alimentar! Până de curând însă, când fostul solist de la Iris a revenit la situația de dinainte de operație.

La ultimele sale apariții pe scenă, oamenii s-au întrebat serios dacă, în aceste momente Cristi Minculescu are probleme medicale? Fizicul vedetei muzicii rock este vizibil afectat și arată exact ca pe vremea când era bolnav. ”Kilogramele în plus sunt vizibile, în special în zona burții. În schimb, pe scenă, este genial. Nu trădează că ar suferi de ceva anume”, au povestit persoane care au intrat în contact cu artistul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate