Soţia lui Bodo le spune celor singuri ce să facă să nu ajungă în situaţia Cristinei Ţopescu: „Odată cu tragedia Cristinei Ţopescu au venit peste unii oameni gânduri de deznădejde şi depresie...”

Soţia lui Bodo de la Proconsul ştie că credinţa învinge singurătatea şi depresia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Soţia lui Bodo de la Proconsul, Loredana, a postat un mesaj după decesul Cristinei Ţopescu. “Odată cu tragedia Cristinei Topescu, au venit peste unii oameni ( in special peste cei fără partener trecuți de 35 de ani) gânduri de deznădejde si depresie”, a scris Loredana, care este penticostală, la fel ca Bodo. (vezi cum vorbea Cristina Ţopescu cu câinii în limbi străine)

Citeste si: Cristina Țopescu urma să se mute într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități! ”M-a întrebat dacă ar putea locui acolo”! Care urma să fie rolul ei?

Citeste si: Scrisoarea emoționantă a cățeilor către Cristina Țopescu! ”Pupă-i din partea noastră pe Fix, Codiță și pe toți prietenii care ne-au părăsit”

Citeste si: Misterul naşterii la Oradea a Cristinei Ţopescu! Tatăl Cristinei a făcut Şcoala de Grăniceri şi a cunoscut-o în oraşul de pe Criş pe prima sa soţie! Cristina a fost crescută până la 5 ani de bunicii materni!

“Este adevarat, o familie este o binecuvântare reală, dar ce nu stiu acești oameni, e ca poti fi singur si intr-o căsătorie de 1, 5 sau 20 de ani de conviețuire împreună. Poti fi singur si daca ai copii. In schimb nu poti fi singur niciodată cand Il ai pe Dumnezeu Tata, prieten, frate, confident, refugiu, totul în toate!”, a mai scris Loredana.

fara descriere

Soţia lui Bodo de la Proconsul ştie că credinţa învinge: "Fugiţi de falși mângâietori"  

„Nu fugiti de singuratate si nu fugiti de Dumnezeu!!! Fugiti de falși mangaietori si fugiti de minciună!”, a încheiat partenera de viaţă a lui Bodo. Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.

Potrivit Poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate