Stelian Ogică ridică un sat ardelenesc în apropiere de Giurgiu! ”Spaima loteriei” vinde case sub 35.000 de euro! Dezvăluiri exclusive

Stelian Ogică vrea să ridice un proiect imobiliar inedit în localitatea Mirău, județul Giurgiu.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Stelian Ogică, celebrul jucător la loto, vrea să transforme comuna lui natală și s-o facă mai interesantă pentru investitori. ”Spaima loteriei”, așa cum este el cunoscut, ridică un veritabil sat ardelenesc în inima Munteniei și speră să dea lovitura cu acest nou proiect imobiliar.

Ogică: ”Mirăul e Micul Ardeal”

Ogică a anunțat că va construi un cartier nou în satul Mirău, județul Giurgiu, acolo unde, de altfel, acesta locuiește în prezent. Imobilele care vor fi contruite aici sunt inspirate din arhitectura caselor ardelenești, vor avea parte de toate utilitățile și vor fi accesibile pentru cei care vor să se mute aici.

Citeste si: Stelian Ogică, din nou burlac! De ce a anulat fostul câștigător la loto nunta planificată cu iubita lui: “Dacă era o femeie deșteaptă si isteață…“

”La Mirău se va construi cel mai interesant proiect imobiliar din județul Giurgiu și din sudul României. Mirăul este faimos în zonă și e cunoscut ca Micul Ardeal. Mirăul se asemanănă cu un sat ardelenesc.

Casele dispun de utilități complete iar prețul unei locuințe este discutabil, sub 35.000 de euro”, spune Stelian Ogică.   

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Stelian Ogică cartier

Așa va arăta cartoerul pe care Ogică vrea să-l construiască în Giurgiu

Satul Mirăru face parte din comuna Stoenești și se află la 42 de kilometri de Giurgiu, la 48 de kilometri de București și la 51 de kiloemtri de Alexandria.

Ogică și-a ridicat și el aici o casă spectaculoasă, înconjurată de o livadă mare, cu viță de vie și cu o baltă. Stelian, care este născut aici, s-a implicat destul de mult în dezvoltarea comunitatății, el făcând parte până recent din Consiliul Local.

Citeste si: Stelian Ogică, declarații fierbinți despre carantina cu o frumusețe în conac! Declarații exclusive despre viitorul lui

Stelian Ogică construiește cartiere rezidențiale împreună cu fiica și ginerele său, Adrian Ropotan

Totuși, Stelian Ogică s-a gândit mai bine și a decis să dea politica pe afaceri. El a început un business alături de fiica lui, Raluca și de ginerele său, fostul dinamovist Adrian Ropotan. Mai exact, aceștia construiesc cartiere rezidențiale, mai ales în zona de vest a Bucureștiului, pe care apoi le vând. Această afacere s-a dovedit a fi una prosperă, cu un profit considerabil, datorat în mare parte și lui Stelian, care are misiunea de a supraveghea bunul mers al lucrărilor.

Stelian Ogică

Stelian Ogică construiește cartiere noi alături de fiica și ginerele lui

Stelian Ogică are 53 de ani și a devenit celebru în 2001, atunci când a revendicat biletul câștigător de un milion de dolari la extragerea loto 6/49. Ulterior, bărbatul a reclamat că a fost jefuit de persoane necunoscute, care i-au sustras biletul câștigător. Câteva zile mai târziu, cecul de un milion de dolari a fost încasat de un subofițer SPP. Ogică a fost anchetat și condamnat pentru înșelăciune, însă a continuat până azi să-și susțină nevinovăția în acest caz.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies