"Sunt momente când îți vine să te întorci" Fotografia postată de Radu Vâlcan, după ce a plecat de acasă. Adela Popescu i-a dat replica: "N-o să se mai poată!"

Ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan Adelei Popescu, după ce a plecat fără ea în Grecia?

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

La scurt timp după ce Adela Popescu s-a întors acasă, din Dominicană, a venit și rândul lui Radu Vâlcan să călătorească fără soția lui. Actrița a anunțat recent, pe rețelele de socializare, că prezentatorul TV și frații ei au plecat în Grecia, unde au de gând să urmeze un curs de navigație.

Iată ce mesaj i-a transmis Radu Vâlcan acesteia, după ce a lăsat-o singură acasă!

Citeste si: Adela Popescu, momente de coșmar în Republica Dominicană: „Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”. Ce a pățit după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură

Radu Vâlcan: "Sunt momente când îți vine să te întorci acasă"

Deși este pe cale de a-și împlini unul dintre cele mai mari visuri, nu trece nicio clipă fără ca Radu Vâlcan să se gândească la familia lui. Plecat în Grecia, împreună cu frații Adelei Popescu, prezentatorul TV recunoaște că este nerăbdător să își revadă soția și copiii, dar nu se îndură încă să se întoarcă în țară: "În viață sunt momente când îți vine să te întorci acasă. Eu mai stau.", a scris Radu Vâlcan în dreptul unei fotografii făcute în timp ce naviga pe mare.

"În viață sunt momente când o să vrei să te mai duci...și

sigur nu o să se mai poată.", i-a răspuns Adela Popescu soțului ei, în dreptul imaginii publicate în mediul online.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Radu Vâlcan vacanță Grecia

Radu Vâlcan

[Sursa foto: Instagram]

"Niciodată nu e prea târziu să-ți îndeplinești un vis"

Decizia lui Radu Vâlcan de a pleca pe mare nu a deranjat-o deloc pe Adela Popescu, care a demonstrat încă o dată că îi

este alături soțului ei la orice pas. Ba mai mult, actrița chiar și-a încurajat fanii să își urmeze visurile, spunând că niciodată nu este prea târziu pentru a face ca dorințele să se transforme în realitate: "Poza din fața casei înainte să plece spre aeroport. Soțul, împreună cu frații mei, au luat avionul spre Atena, să învețe să conducă bărci. Sunt multe de spus despre această idee. De exemplu, de unde până unde?

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, ultima îmbrățișare înainte ca prezentatorul TV să plece de acasă: „Sunt multe de spus”

Deci, sunt multe de spus, dar ce mi se pare mie esențial este că niciodată nu e prea târziu să-ți îndeplinești un vis. Indiferent cât de inutil îți poate părea, mai ales acum, în economia vieții de familie în care, de regulă, totul se calculează după eficiență. Ce nu realizăm noi mai devreme este că un suflețel hrănit, mulțumit și fericit reușește să devină combustibil pentru toți din jur. Așa că eu sunt pentru. Doar că nu mai știu ce visuri am. Voi mai știți? Ce vis nu aveți timp și curaj să vă îndepliniți?", a scris Adela Popescu, pe contul personal de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan relație

Adela Popescu și Radu Vâlcan

[Sursa foto: Instagram]

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

S-a spus că nu se suportau, dar adevărul e altul! Ce relație era între Cove și Adela Popescu, de fapt? Prezentatorul a spus totul, după un an

Ce s-a întâmplat după ce Adela Popescu a angajat o bonă de 23 de ani în Dominicană?! A povestit abia după ce Radu Vâlcan s-a întors în România: „Eu atunci am înțeles. Nu credeam”

”Ne mutăm” Adela Popescu abia așteaptă să-și vadă visul cu ochii. Ce planuri de viitor are prezentatoarea pentru familia sa

De ce lucru este obsedată Delia Matache? Totul se trage din copilăria artistei: ,,Și așa m-am traumatizat”

Anunţul nopţii pentru toţi românii! Se schimbă complet BULETINELE DE IDENTITATE. Decizia e definitivă

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Modificări la Codul Rutier. Cum poate un șofer să-și redobândească permisul de conducere anulat

”Ne mutăm” Adela Popescu abia așteaptă să-și vadă visul cu ochii. Ce planuri de viitor are prezentatoarea pentru familia sa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies