Tânăr judecat pentru viol, dar lăsat liber. Cum i-a convins pe oamenii legii

Un tânăr judecat pentru viol a fost plasat în arest la domiciliu, iar magistrații i-au permis să părăsească locuința zilnic, ca să meargă la noul loc de muncă. Bărbatul este acuzat că a luat cu forța o adolescentă de pe stradă și a violat-o de mai multe ori, în două scări de bloc diferite. Suspectul este un cunoscut personaj al lumii interlope din Vaslui, iar presa locală il etichetează drept un apropiat al Cordunenilor.

Distribuie pe:

Autor: D.S.


In articol:

Până să fie ridicat de oamenii legii fiind suspectat de viol, tânărul de 30 de ani își prezenta pe rețelele de socializare viața extravagantă și vacanțele exotice și susținea că este detectiv particular la Londra.

Stătea foarte puțin prin România, dar nimeni nu știa exact cu ce se ocupa în Marea Britanie. Bărbatul este judecat acum pentru chinurile la care, spun anchetatorii, a spus-o pe o tânără din oraș, ca să facă sex cu ea.

Tânăr judecat pentru viol, dar lăsat liber. Cum i-a convins pe oamenii legii

Totul s-a întâmplat în vara anului trecut, în timp ce fata mergea către casă prin cartierul în care locuia și vorbea la telefon cu mama ei.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Agresorul i-a smuls telefonul din mână, a întrerupt apelul și a târât-o pe victimă în prima scară de bloc care i-a ieșit în cale, au aflat anchetatorii. Acolo, a pus-o în genunchi, a bătut-o, a scuipat-o și a umilit-o pentru că refuza să întrețină relații sexuale cu el.

Citeste si: „Lucifer”, satanistul care ar fi violat și torturat o copilă, este la un pas de libertate!

Citeste si: Gheorghe Dincă a povestit în amănunt cum el și complicele lui au violat-o pe Luiza! Detalii șocante

Citeste si: 15 părinți sunt suspectați că au făcut sex oral cu proprii copii, apoi au vândut filmările unor americani

Se pare că, după toate astea, bărbatul acuzat acum de viol a dus-o pe tânără într-o altă scară de bloc, unde a supus-o la perversiuni sexuale. Deși adolescenta a urlat din răsputeri și știm cu toții cum răsună o scară de bloc, nimeni n-a intervenit sau n-a sunat la poliție. Prima instanță l-a arestat, dar la apel a fost plasat în arest la domiciliu. Bărbatul a cerut apoi, luni de-a rândul, învoiri de la instanță, motivând ba că-și lucrează dinții la stomatolog, ba că s-a angajat la ocolul silvic și pândește braconieri. Învoiri pe care le-a primit, bineînțeles. Deși nu are cazier, tânărul a avut probleme cu legea când era minor. La 17 ani a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, dar la primul termen s-a împăcat cu cei pe care i-ar fi agresat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate