Te poți reinfecta cu coronavirus odată vindecat? Am aflat răspunsul

Te poti reinfecta cu coronavirus odata ce te-ai vindecat? Care este raspunsul

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Te poți reinfecta cu coronavirus odată vindecat? Am aflat răspunsul


In articol:

O întrebare despre coronavirus circulă pe buzele tuturor fără să-și fi găsit un răspuns clar. Poți să iei Coronavirus de două ori? Te poți reinfecta, odată vindecat? Am aflat răspunsul... Citește și dă mai departe.

Dintr-o sută de pacienți cu coronavirus externați ca vindecați din spitalele din Wuhan, zece par să fi fost ulterior reinfectați.

Te poți reinfecta cu coronavirus odată vindecat?

Apelul alarmant vine de la medici din Wuhan- orașul din China, unde a apărut pentru prima dată coronavirusul- care au raportat o serie de cazuri de pacienți ce au părăsit spitalul după ce au fost testați negativ pentru Covid-19 și ulterior au fost re-testați pozitiv.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: A ieșit abia acum la iveală! Cum au încercat oficialii chinezi să mușamalizeze situația generată de COVID-19. Realitatea este sumbră

Citeste si: Ce este anosmia. Lipsa mirosului poate indica infectarea cu COVID-19

Citeste si: Florin Cîțu, despre ordonanța amânării plății ratelor la bănci: „Nu este retrasă! Va fi corectată în ședința de Guvern de luni”

Potrivit spitalului Tongji- unde au fost depistate primele cazuri de Covid-19- citat de cotidianul South China Morning Post, din 147 de pacienți externați în decurs de o săptămână, cinci au fost din nou pozitivi, adică 3 la sută. Procentul este mai mare la câteva centre de carantină din Wuhan, unde cifra variază între 5 și 10 la sută.

Citeste continuarea pe www.avantaje.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate