Timișoara: un tânăr a fost filmat, după ce s-a drogat cu ”zombie”

Un alt tânăr a căzut „pradă” drogului „Zombie”. Băiatul din Timișoara a băgat spaimă în localnici.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un alt caz terifiant a fost surprins pe străzile Timișoarei, weekend-ul care tocmai a trecut. Sâmbătă, un băiat a fost filmat, după ce s-a drogat cu celebrul ”Zombie”, cutreierând pe Calea Martirilor, în jurul prânzului, conform tion.ro.

Se poate observa în imaginile de mai jos că tânărul se află sub influența substanțelor psihotrope și încearcă, într-un fel, să se deplaseze.

Citeste si: Senzațional! Un tânăr aflat la propria nuntă a fost atât de beat, încât soacra lui i-a dat să mănânce ca unui bebeluș! VIDEO

Un alt caz „Zombie” a avut loc în Timișoara la începutul anului

Fenomenul "Zombie" continuă să facă ravagii printre tinerii narcomani din întreaga ţară. Totul s-a întâmplat în zona Gării de Est din Timişoara, acolo unde doi tineri au consumat drogul şi apoi s-au prăbuşit unul peste altul. Oamenii care au trecut prin zonă au fost terifiaţi şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112. Până la sosirea unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş, unul dintre tineri şi-a revenit şi a plecat. Prietenul său, un tânăr de 19 ani, din judeţul Dolj, a rămas însă nemişcat pe trotuar, având nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Imagini greu de privit în biserică, la un botez! Un preot a scufundat violent un bebeluș în cristelniță

Citeste si: Victimele accidentului din Tulcea, plânse de sute de oameni! Fatma și fiul ei nu au avut nicio șansă

Paralizat pe stradă din cauza drogului Zombie

El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, acolo unde medicii l-au ajutat să îşi revină.

Potrivit datelor statistice, echipajele medicale de urgenţă din întreaga ţară sunt solicitate aproape zilnic la zeci de astfel de cazuri.

Nu este pentru prima dată când fenomenul 'Zombie' loveşte la Timişoara. În luna decembrie a anului trecut, doi tineri au fost surprinşi în timp ce agonizau şi efectiv erau paralizaţi din cauza drogului periculos.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate