Toată lumea îl cunoaşte de pe străzile din Vama Veche, iar acum a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Andi Moisescu: "Long Live Rock 'n' Roll, Jaguarule!"

Constantin Garbis a venit ca să cânte la Românii au Talent, sezonul 11. Jaguarul din Vama Veche cântă în staţiune de 34 de ani.

Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Toată lumea îl cunoaşte de pe străzile din Vama Veche, iar acum a venit la Românii au Talent, sezonul 11.

Constantin Garbis, zis şi Jaguarul, a cântat la Românii au Talent, sezonul 11.

Toată lumea îl cunoaşte de pe străzile din Vama Veche, iar acum a venit la Românii au Talent, sezonul 11

Constantin Garbis sau Jaguarul de la Vama Veche, a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu piesa lui Dan Spătaru, "Drumurile noastre", care i-a adus succesul şi voturi pozitive din partea juraţilor.

Citeste si: Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11
Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Jaguarul este cunoscut printre vamaioţi. Concurentul de 64 de ani de la Românii au Talent, sezonul 11, cântă în Vama Veche de peste 34 de ani.

"Sunt Constantin Garbis din Medgidia din oraşul lui Dan Spătaru. Pentru toţi prietenii din ţară sunt Jaguaru. Aşchia nu sare departe de trunchi. Tata e muzicant, nemurile mele sunt muzicanţi, fratele mamei, adică muzicanţi de elită, nu foaie verde, salcie de ăştia. De 34 de ani cânt în Vama Veche. Când de la începutul verii până pe 20-25 septembrie. O ţară întreagă deja mă ştie. O viaţă întreagă am cântat disco, pop, rock'n roll, Cargo, Iris, astea pe pâine", a povestit Jaguarul înainte de a urca pe scenă.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Ştefan Ştiucă şi Trupa The Mob au susţinut un adevărat concert la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Aş plăti bilet la un concert de-al vostru"

Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11
Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Jaguarul l-a dat de gol pe Măruţă

Jaguarul a urcat pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, unde a făcut un dialog cu juraţii, înainte să cânte. Aşa a aflat Andra că soţul său, Cătălin Măruţă, obişnuia să petreacă în Vama Veche alături de Jaguarul.

Jaguarul: Domnule Andi Moisescu, ne-am întâlnit la Craiova, aveam un parpalac de piele şi v-am cântat piesa lui Cargo, "Frumoasă ca o stea"
Andi Moisescu: Aaa, îmi aduc aminte
Jaguarul: Doamna Andra, e prima oară când vă văd live, cu domnul Măruţă ne-am distrat puţin la Vama Veche
Pavel Bartoş: Nu spune că după aia îi scoate ochii, acasă
Andi Moisescu: Vezi că el nu a zis acasă, el a zis că se duce la băi la Techirghiol. Aoleu, nu trebuia să zici asta
Jaguarul: În fine, haideţi că e prea multă vorbă.

Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11
Jaguaru la la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Andi Moisescu: "Eşti parte din istoria de la Vama Veche"

Jaguarul a luat patru de "DA" şi a trecut în etapa următoare la Românii au Talent, sezonul 11. Andi Moisescu i-a mărturisit concurentului că se bucură să îl vadă în emisiune.

"Bună treabă, tată! Jaguarule, eşti mai mult decât o prezenţă. o voce, o atitudine şi istorie. Eşti parte din istoria de la Vama Veche, eşti un spirit şi mă bucur că ai venit în emisiunea noastră. Când eşti un spirit bun aşa cum eşti tu, n-ai cum să nu primeşti ceea ce meriţi. Ne vedem în etapa următoare cu patru de DA! Long Live Rock 'n' Roll, Jaguarule!", a spus Andi Moisescu.

"Ăsta este spiritul pe care întotdeauna îl salut. Bravo, respect! Peste artist şi toate alea eşti o poezie, eşti un spirit", a adăugat şi Florin Călinescu.

Andi Moisescu a ţinut să menţioneze că Jaguarul nu trecut în etapa următoare pentru momentul artistic pe care l-a prezentat, ci pentru că este un reper cultural şi fiindcă face parte din istoria din Vama Veche.

"Aici sper că e limpede că nu vorbim despre muzică. Aici vorbim despre un reper cultural din Vama Veche. Toată lumea care a trecut pe acolo îl ştie pe Jaguarul, n-ai cum. Jaguarul e şi istorie", a mai spus Andi Moisescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petrică Uţanu, apariţie de senzaţie pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu către Smiley: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur"

Sora Sienei Vuşcan a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Anais Vuşcan: "Am venit ca şi eu să devin vedeta familiei, nu doar Siena"

Omul Laser din turneele lui Maluma, a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Când eram mic mă uitam la Star Wars şi eram fascinat..."

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies