Tony Nistorov, demonstraţie de forţă la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Hulk în viaţa reală!"

Tony Nistorov, demonstraţie de forţă la Românii au Talent, sezonul 11. Juraţii s-au bucurat de momentul prezentat de artistul de circ.

Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Tony Nistorov, demonstraţie de forţă la Românii au Talent, sezonul 11. Artistul de circ le-a arătat tuturor cât de puternic este şi ce poate face cu forţa sa fizică.

Tony Nistorov, demonstraţie de forţă la Românii au Talent, sezonul 11

Tony Nistorov a venit la Românii au Talent, sezonul 11, alături de fiul său, Thomas Nistorov, dar au prezentat numere de circ diferite.

Citeste si: Dans la bară spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Am uitat să mai respir. Mă simt dezvirginat în seara asta"

Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11
Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Tony Nistorov a pregătit pentru Românii au Talent, sezonul 11, un număr de forţă fizică, care a fost pe placul juraţilor. Bărbatul a îndoit o bară cu dinţi, a bătut cuie cu mâinile şi a scăpat din lanţurile cu care a fost legat.

"Sunt Tony Nistorov, am 52 de ani şi mă ocup de acte de forţă, strong man. Eu sunt născut în circ.

Suntem de patru generaţii circari. Eu am plecat cu mama şi cu tata ca artişti de circ. La Românii au Talent participă şi fiul meu, Thomas", a spus concurentul.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11
Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Tony Nistorov lucrează alături de soţia sa

Tony Nistorov şi soţia sa sunt căsătoriţi de 30 de ani şi au împreună patru copii. Cu toţii lucrează în lumea circului şi sunt plecaţi în diferite colţuri ale lumii.

Tony Nistorov şi soţia sa provin din familii de circari, care au dus tradiţia mai departe din generaţie în generaţie.

"Suntem dintr-o familie de circari şi din mamă şi din tată, nu putea să iasă un avocat oricum.

Pe soţie am cunoscut-o în Italia, suntem căsătoriţi de 30 de ani. M-am uitat în lojă şi am văzut-o. Nu ştiam că era din circ. I-am făcut cu ochiul, mi-a făcut înapoi şi aşa ne-am cunoscut.

Viaţa circului e viaţă frumoasă pentru că umbli, cunoşti lume, înveţi limbi. Umblăm 365 de zile pe an. Nu stăm niciodată acasă, nu stăm pe loc", a mai spus Tony Nistorov.

Citeste si: Florin Călinescu a făcut o concurentă să plângă! Juratul nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Nu ați auzit cum țipă?”

Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11
Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Smiley: "Hulk în viaţa reală!"

Tony Nistorov a trecut în etapa următoare de la Românii au Talent, sezonul 11, cu patru de "DA" şi o mulţime de aprecieri din partea tuturor juraţilor.

"Mi-ai adus aminte de Anthony Quinn în La Strada... Talpa veche a circului, cum eşti tu şi cu soţia, îmi aduce o imensă bucurie în suflet şi numărul ăsta care este vechi de când lumea. Femeia visează să ne pună în lanţuri şi noi luptăm să ne eliberăm. Să aveţi sănătate, mulţumesc pentru amintiri!", a spus Florin Călinescu.

"Mă gândeam că sunt puţine filme despre circ. Este minunat că aţi adus pe scenă aşa din parfumul circului de demult cum era o dată", a spus Alexandra Dinu.

Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11
Tony Nistorov la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Smiley îl consideră pe Tony Nistorov un supererou în carne şi oase. Artistul a mai spus că circul este benefic în viaţa copiilor, fiindcă le stârneşte imaginaţia şi le permite să viseze că pot obţine tot ceea ce îşi propun.

"Eu cred că circul e foarte important în primul rând în viaţa copiilor pentru că mi se pare că e prima oară când copiii văd pe viu super eroi. Atunci când eşti copil şi intri în arena circului şi vezi oameni care zboară, care bat cuie cu mâna în scânduri, strong men, oameni care fac lucruri extraordinare, care au curajul de a visa şi de a face ceea ce şi-au propus, e prima oară când copiii realizează că pot să facă orice în viaţă şi de aia cred că circul trebuie să continue şi să fie important în viaţa noastră", a adăugat Smiley.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sora Sienei Vuşcan a venit la Românii au Talent, sezonul 11. Anais Vuşcan: "Am venit ca şi eu să devin vedeta familiei, nu doar Siena"

Ştefan Ştiucă şi Trupa The Mob au susţinut un adevărat concert la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Aş plăti bilet la un concert de-al vostru"

Petrică Uţanu, apariţie de senzaţie pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu către Smiley: "Să moară mama dacă nu îi dai butonul de aur"

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies