Dans la bară spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Am uitat să mai respir. Mă simt dezvirginat în seara asta"

Dans la bară spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Natalia Tatarintseva l-a făcut pe Smiley să înghită în sec.

Natalia Tatarintseva  la Românii au Talent, sezonul 11
Autor: Elena Popescu

In articol:

Dans la bară spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11.

Natalia Tatarintseva l-a făcut pe Smiley să înghită în sec. Juratul a mărturisit că a uitat să mai respire.

Dans la bară spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11

Natalia Tatarintseva a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de dans la bară, care i-a ţinut pe juraţi cu gurile căscate.

Citeste si: Smiley, şocat de prezenţa unei concurente de la Românii au Talent, sezonul 11. Artistul: "O cunosc, am fost şi i-am făcut o surpriză"

Natalia Tatarintseva  la Românii au Talent, sezonul 11
Natalia Tatarintseva la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Concurenta are 30 de ani şi vine din Ucraina. Natalia Tatarintseva s-a apucat de dans la bară de 11 ani şi a participat la diferite campionate mondiale pe care le-a câştigat.

"Mă numesc Natalia Tatarintseva, sunt din Ucraina şi am 30 de ani. Fac dans la bară şi sunt dansatoare. Pentru mine este un sport. Este şi distractiv totodată şi parcă îmi cântă corpul şi trebuie să arăt lumii asta.

Cred că talentul meu este să hopnotizez prin dans.

În fiecare zi, când mă antrenez, caut să găsesc modalitatea prin care să hipnotizez oamenii prin dansul meu. Am început acum 11 ani, când aveam 19 ani. Făceam gimnastică ritmică şi mă întrebam ce voi face mai departe. M-am hotărât să găsesc ceva care să combine sportul cu dansul. Aşa a început dansul la bară pentru mine.

Nu e doar despre dezbrăcat sau sport. Este şi un stil de viaţă", a spus Natalia Tatarintseva.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Natalia Tatarintseva  la Românii au Talent, sezonul 11
Natalia Tatarintseva la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Smiley: "Am uitat să mai respir. Mă simt dezvirginat în seara asta"

Smiley a fost cucerit de mişcările Nataliei Tatarintseva. Juratul de la Românii au Talent, sezonul 11, a mărturisit că acesta a fost primul dans la bară pe care l-a văzut din faţa scenei şi din poziţia de jurat al emisiunii, iar asta îl face bucuros.

"Natalia, toate mişcările tale au părut că sunt sub apă şi la un moment dat m-am surprins că îmi ţineam respiraţia. Am uitat să respir şi eram atent la fiecare mişcare pe care ai făcut-o, nu îmi venea să cred că eşti din carne şi oase, că eşti în faţa noastră aici şi îţi mulţumim frumos. Eu sunt cel mai bucuros pentru că este primul număr de pool dance în 11 ani, pe care îl văd din faţa scenei. Deci, mă simt dezvirginat în seara asta", a spus Smiley.

Natalia Tatarintseva  la Românii au Talent, sezonul 11
Natalia Tatarintseva la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Ceilalţi juraţi s-au întrecut în laude la adresa frumoasei dansatoare şi i-au oferit voturile necesare pentru ca concurenta să treacă în etapa următoare a emisunii Românii au Talent, sezonul 11.

"Câtă frumuseţe, câtă duioşie în felul tău de a aborda un lucru foarte greu pentru că certitudinea mea este că cu cât faci lucrurile mai lent la bară, cu atât efortul este mai mare. Pentru prima dată în viaţă mi-am dorit să fiu steadycam. Nu cel care poartă camera, ci să fiu eu lentila care vede lucrurile aşa cum sunt ele desenate", a spus Florin Călinescu.

"A fost superb acest act artistic al tău. Mă uitam cum pluteşti aşa în aer, este minunat! Eu sunt fan, mă uit la astfel de momente pe online şi îmi plac foarte mult, iar tu ai fost minunată", a spus Alexandra Dinu.

Citeste si: Duo Viola, moment spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Zici că s-au dat jos dintr-o pictură"

Natalia Tatarintseva  la Românii au Talent, sezonul 11
Natalia Tatarintseva la Românii au Talent, sezonul 11[Sursa foto: Captură TV]

Pavel Bartoş a uitat de regulile impuse de pandemie şi a îmbrăţişat-o pe Natalia Tatarintseva

Pavel Bartoş a uitat de regulie impuse de pandemia de coronavirus şi a îmbrăţişat-o pe Natalia Tatarintseva. Simpaticul prezentator s-a fâstâcit în prezenţa concurentei:  "Natalia, a fost incredibil. Colegul meu a fost dezvirginat, ai auzit. Din cauza pandemiei...doar pentru mine. Mulţumesc şi sper să te revăd", a spus Pavel Bartoş, care şi-a pus o mască de protecţie şi a luat-o în braţe pe concurentă.

"A fost minunat şi să primesc aceste complimente a fost perfect. Deci cred că a fost de succes şi foarte distractiv", a spus Natalia Tatarintseva, după ce a ieşit de pe scenă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Duo Viola, moment spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Zici că s-au dat jos dintr-o pictură"

Dumitru Hermeneanu, unul dintre cei mai vârstnici concurenţi de la Românii au Talent, sezonul 11. Pavel Bartoş: "La 85 de ani să fii atât de bine, atât de verde"

Familia Bratosin, trio de excepţie la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Parcă o văd pe mama"

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Mirela Vaida, în stare de șoc. S-au luat la bătaie în platoul emisiunii Acces Direct: Hai, gata, vă rog! O să chemăm paza

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de EvZ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies