ULUITOR! Oamenii refuză să creadă că Marcel Pavel are COVID-19! Teoriile conspirației, ”în floare”: ”Așa a fost și Bendeac, bolnav două zile”

Un fenomen incredibil are loc în acest moment pe site-urile de socializare. Oamenii pur și simplu refuză să creadă că Marcel Pavel are COVID-19.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Marcel Pavel are COVID-19, a fost confirmat și a fost luat cu izoleta. În timp ce întregul showbiz a intrat în panică după apariția acestei informații, oamenii obișnuiți refuză pur și simplu să creadă în această poveste.

Este un fenimen incredibil care are loc în aceste momente pe platformele de socializare.

Există două mari direcții pe care merg adepții teoriilor conspirației: prima – Marcel Pavel vrea să-și facă reclamă la noua lui piesă și a găsit cea mai indeită formă de publicitate; a doua – publicațiile plătite de Guvern aruncă pe piață această informație pentru a băga spaima în populație.

Citeste si: Ozana Brabancea, testată pozitiv pentru coronavirus! Artista a intrat în contact cu Marcel Pavel! Prima reacție

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a aflat că este suspectă de coronavirus! Artista a intrat în contact cu Marcel Pavel

Citeste si: Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare! Sunt suspecte de coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel

Oamenii refuză să creadă că Marcel Pavel are COVID-19! ”Nu mai întreba lumea de el”

Este greu de înțeles de ce oamenii refuză pur și simplu să creadă că Marcel Pavel a fost confirmat cu COVID-19.

Sau dacă pur și simplu aceștia nu mai cred în coronavirus, considerând că pandemia este o născocire a unor forțe oculte pentru a forța populația să rămână în case.

”Nu prea mai întreabă lumea de el și s-a gândit să bage un COVID la înaintare”.

”Așa a fost și Bendeac, actorul diagnosticat cu COVID. Blabla, după 48 de ore i-a trecut, nu mai avea nimic”.

”O publicațe plătită de guvern publică o știre și toată lumea brusc crede” – acestea sunt doar câteva din părerile intrenauților legate de știrea care a apărut noaptea trecută în toată presa.

Evident, au fost și oameni care i-au urat ”însănătoșire grabnică” lui Marcel Pavel, așa cum este și normal în astfel de stiuații.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies