Un politician solicită retragerea videoclipului în care apare Mihai Șora. Ce motive a invocat

Politicianul, Cătălin Ivan, cere CNA retaragerea videocplipului în care apare filosoful Mihai Șora. Politicanul spune că filmulețul încalcă principiile informării corecte

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cătălin Ivan, candidat la alaegerile prezidențiale, solicită CNA retargerea videoclipului în care apare Mihai Șora pentru că face propagamdă electorală mascată.

Citeste si: Anna Lesko a răbufnit pe Facebook după ce s-a scris despre ea că este vulgară: „Sunt o mamă singură și îmi câștig existența prin...”

Citeste si: Un cunoscut medic chirurg a murit la maratonul din Piatra Craiului, după ce a încercat să facă un gest eroic

Citeste si: Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

Un politician solicită retragerea videoclipului în care apare Mihai Șora. Ce motive a invocat

Cătălin Ivan a postat un mesaj pe Facebook prin care cere CNA-ului să se sesizeze. 
“Cer oficial Consiliului Național al Audiovizualului retragerea clipului cu Mihai Șora deoarece încalcă principiile informării corecte și face propagandă electorală mascată! Ca exponent al regimului comunist din anii ’50 și angajat al Ministerului de Externe condus de Ana Pauker, Mihai Șora a fost părtaș la una dintre cele mai mari crime culturale produse vreodată împotriva poporului român. Ana Pauker a ordonat distrugerea zilnică prin ardere a 40 de metri liniari de arhive bisericești. Este o crimă care nu se poate prescrie!”, a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

fara descriere

Politicianul mai spune că magazinul online și-a ales un personaj nepotrivit pentru a promova sloganul “Libertate în fiecare zi” pentru că el face parte dintr-o mișcare politică care are candidat înscris în cursa pentru alegerile prezidențiale. 

Cătălin Ivan este e părere că videoclipul în care apare Mihai Șora încalcă principiile publicității comerciale și face propagandă electorală mascată.
Filosoful Mihai Șora, în vârstă de 102 ani, apare într-un videoclip al unui magazin online cu scopul marcării a 30 de ani de la revoluție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate