Un polițist din Maramureș a lovit cinci elevi în cancelaria școlii: "A spus şi ce n-a făcut, de frică"

Un polițist din Maramureș este acuzat că a lovit cinci elevi, chiar în cancelaria școlii în care copiii învățau. Incidentul s-a petrecut de față cu directoarea instituției.

Distribuie pe:

Incredibil ce a făcut un polițist, chiar în cancelaria unei școli din Maramureș: "A spus şi ce n-a făcut, de frică"
Un polițist din Maramureș este acuzat că a lovit cinci elevi, chiar în cancelaria școlii în care copiii învățau, de față cu directoarea instituției.


In articol:

Părinții mai multor copii îl acuză pe șeful de post din comuna Mireșu Mare că a agresat elevii, de față cu directoarea școlii și cu alte cadre didactice.

Tatăl unuia dintre copiii loviți a fost informat că la poliție a fost depusă o plângere din partea unui localnic. El susținea în declarație că cinci tineri l-ar fi agresat și i-ar fi spart geamurile casei.

"S-au făcut cercetări și s-a stabilit despre cine a fost vorba. Copilul meu în vârstă de 12 ani nu a fost implicat. Astăzi a venit la școală polițistul din comună și a dus cinci copii la doamna directoare. Acolo i-a luat tare polițistul și i-a lovit. Pe copilul meu l-a lovit peste cap de și-a mușcat limba. Și pe copilul vecinului, i-a tras o palmă. De fapt pe toți i-a lovit, crezând că așa va rezolva cazul de duminică. Când am aflat ce s-a întâmplat cred că am avut 200 tensiunea. Am mers la poliție dar nu l-am găsit pe domnul polițist. L-am sunat de mai multe ori. M-a sunat și m-a întrebat de ce l-am înjurat. Cum să lovești un copil de 12 ani, iar directoarea să asiste fără să îi spună nimic? Merg să depun plângere la Baia Mare poimâine. Și vă mai spun: nu sunt singurele probleme acolo.", a declarat tatăl copilului de 12 ani.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Marius Elisei a trădat-o pe Oana Roman? I-ar fi trimis mesaje unui cunoscut transsexual din România: „Îmi caut o amantă, nu o mai vreau pe Oana”

Citeste si: Anticoncepționalele sunt periculoase? Riscurile și contraindicațiile pilulelor contraceptive

Citeste si: Daniel Funeriu, atac fără precedent la Tudor Gheorghe! ”Mizerabile rapsod...”

Părinții ies la atac

Mama unui alt elev lovit, care în prezent este plecată în străinătate, a postat un mesaj pe Facebook în care le cere socoteală celor implicați în incident.

"Școala Gimnazială din Mireșu Mare unde se face diferența între copii. Unde cărțile se dau pe pile și pentru cei cu situație materială mai grea nu se dă nimic. Doamna directoare, de ce ați permis ca 5 minori să fie duși la secția de poliție pentru declarații, să fie loviți de către șeful de post de la Mireșu Mare? De ce ați permis doamna directoare? Oare nu știți că nu trebuie să dați într-un minor? Cu ce drept domnul polițist i-a lovit iar dumneavoastră ați asistat nepăsătoare? Copilul meu s-a speriat și a spus că nu a făcut nimic, chiar dacă a fost lovit. Vă promit că nu va rămâne așa și că dumneavoastră și domnul polițist o să fiți trași la răspundere pentru ce s-a întâmplat azi în postul de Poliție Mireșu Mare.", a fost mesajul scris de femeia indignată de atitudinea celor de la conducerea școlii.

"Conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privirile la aspectele menționate urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri.", a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Cea mai mare dorință a lui Armin Nicoară! Culmea, tot la Vlăduța Lupău de gândește, nu la ”oficiala” Claudia Puican

Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară! Vezi cu ce trofee se mândreşte frumoasa cântăreaţă!

Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

Tolănită pe limuzina de 100.000 de euro, fiica sexy a lui Sile Cămătaru a mai făcut o aroganţă: „Eu fac regulile doar pentru satisfacția de a le încălca mai târziu”

Legătura neașteptată între Cristi Borcea și fiul lui Leo de la Strehaia! Amândoi au ajuns sub formă de tatuaj pe trupul iubitelor lor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies