Un scriitor celebru a demolat-o pe Mirela Vaida pentru că o promovează pe Vulpiţa

Radu Paraschivescu a demolat-o pe Mirela Vaida din cauza emisiunilor cu Vulpiţa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Radu Paraschivescu a demolat-o pe Mirela Vaida. Celebrul scriitor a intervenit în cadrul unui matinal radio pentru a-şi spune punctul de vedere. „Am căutat multă vreme să îmi dau seama de ce m-aţi ales pe mine să dezvolt subiectul ăsta. Trebuie să spun că m-am documentat un pic azi noapte şi azi dimineaţă, pentru că nu m-am uitat“, a spus Paraschivescu. (vezi ce a spus Alex Bodi despre Vulpiţa)

Citeste si: Mirela Boureanu Vaida, aparitia care a socat-o pe Iulia Albu! De ce a primit trofeul BAU

Citeste si: Suma fabuloasă pe care Vulpița de la Vaslui și Viorel o primesc ca să facă România să râdă

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Mirela Vaida, nemachiată! Aşa arată chipul natural al vedetei de 37 de ani!

 

Radu Paraschivescu a demolat-o pe Mirela Vaida: "Transmit, pe această cale, o reverenţă lui Dan Diaconescu"

„Transmit, pe această cale, o reverenţă lui Dan Diaconescu. Acum 15 ani a spus: «În câţiva ani voi OTV-iza România». Poftim dovezi. Noi acum facem caz de situaţia asta cu Vulpiţa şi soţul ei. Dar am avut cazul Elodia, cazul Ioana Tufaru, cazul Sexy Brăileanca, cazul Cumpănaşu şi nepoata ucisă. Nu văd o mare diferenţă între povestea de acum şi poveştile pe care le-am amintit eu“, a mai declarat Radu Paraschivescu. 

Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești au ajuns în primele pagini ale presei după ce tânăra de 22 de ani a spus că a fost victima unui abuz sexual și că polițiștii îi apără pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit că fata plecase de bunăvoie la întâlnire și că mințise doar pentru ca soțul ei, Viorel, să nu afle despre infidelitatea ei. De atunci și până acum Viorel și Vulpița Veronica din Blăgești s-au bucurat de o popularitate nesperată. Au apărut seară de seară la televizor și s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, în timp ce milioane de oameni îi priveau de acasă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate