Vali Vijelie și Maria Cârneci, duel neprevăzut în platoul Teo Show! Cei doi artiști s-au întrecut în hit-uri

Vedete

Vali Vijelie și Maria Cârneci, duel neprevăzut în platoul Teo Show! Cei doi artiști s-au întrecut în hit-uri

Un duel cum mulți nu au mai văzut! Vali Vijelie și Maria Cârneci au făcut un adevărat spectacol la Teo Show!

teo show
Vali Vijelie și Maria Cârneci, în platoul emisiunii Teo Show!

Maria Cârneci și Vali Vijelie au schimbat repertoriul în platoul emisiunii Teo Show. Cei doi au încercat să se „întreacă” în melodii celebre, însă show-ul s-a transformat într-un duet cum mulți n-au avut ocazia să vadă.

Cei doi artiști sunt prieteni de mai bine de 30 de ani și au cântat la foarte multe evenimente împreună. Acum, în platoul Teo Show, cei doi au avut ocazia încă o dată să demonstreze de ce sunt nume mari în lumea muzicii din România.

Maria Cârneci și Vali Vijelie au cântat diferite melodii, ale altor artiști din România, și au reușit să încânte telespectatorii.

Citeste si: Drama cântăreței Maria Cârneci. Prin ce momente grele a trecut și cum are puterea de a continua

Citeste si: De ce a murit de fapt soțul Mariei Cârneci! Făcuse o operație complicată

Citeste si: Concertul lui Vali Vijelie din Eforie Nord, întrerupt de polițiști! Oamenii legii au împrăștiat cu sirena grupul de petrecăreți

Maria Cârneci și Vali Vijelie vorbesc cu nostalgie despre momentele prin care au trecut împreună

În cadrul emisiunii, cei doi artiști au fost întrebați despre o amintire pe care nu o vor uita niciodată. Maria Cârneci a răsăuns hotărâtă că momentul în care au cântat la o nuntă, în urmă cu 30 de ani.

teo show
Maria Cârneci și Vali Vijelie au schimbat repertoriul în platoul Teo Show

„Vali e unul dintre prietenii mei de suflet. Foarte multe petreceri am avut împreună, am cântat la multe cunosștințe.

cea mai atre amintire, în urmă cu 30 de ani, m-au întrebat niște cunoștințe cum dau de Vali Vijelie. Îl sun pe vali pe fix și îi spun de familia asta înstărită din Suceava și mi-a zis că mergem. Așa frumos a fost la nunta aia, lume multă. El avea un hit atunci, „Inima săgetătoare”, a cântat-o non-stop la nunta aia”, a declarat Maria Cârneci.

La rândul său, Vali Vijelie susține că nunta din Suceava este un moment memorabil.

„Cea de la Suceava, eu când eram împreună cu cel mai mare acordeonist din România, el mi-a zis să stau acolo și să-mi fac treaba. Maria era peste noi amândoi”, a mărturisit manelistul.( Citeste si: Maria Cârneci, lovită de tragedie: „Așa s-a întâmplat necazul...”)