Veste teribilă privind pensiile. Poștașii nu vor mai veni să livreze banii. Categoria vizată de Poșta Română

Adio, pensii. Sunt cele mai crunte cuvinte pentru o categorie de pensionari. În plină isterie din cauza răspândirii noului coronavirus, autoritățile iau decizii din ce în ce mai șocante.

Distribuie pe:

Decizia teribilă a Poștei Române! Ce se întâmplă cu pensiile persoanelor aflate în carantină


In articol:

Cei suspectați că sunt infestați cu coronavirusul nu vor mai primi pensiile. Odată cu apariția cazurilor de persoane infectate cu coronavirus și în România, a început și panica care generează măsuri din ce în ce mai drastice pentru evitarea răspândirii temutului virus în țara noastră.

Citeste si: Vulpița i-a dat K.O. lui Viorel. Camerele TV au distrus tot. Sunt cele mai dure scene

Citeste si: La 73 de ani, și-a schimbat modul de viață ca să sfideze mortea

Cea mai recentă măsură vine din partea Poștei Române. Horia Grigorescu, directorul General al instituției, a dat ordin către oficiile poștale din toată țara să nu mai livreze pensiile sau alocațiile cetățenilor izolați la domiciliu.

Adio pensii pentru suspecții de coronavirus

„Începând de joi, în toate locațiile pentru care s-a instituit măsura de carantinare în spații special amenajate, la domiciliu sau sunt în autoizolare, Poșta Română va suspenda orice activitate de livrare a trimiterilor poștale, a drepturilor de protecție socială, precum și a oricăror altor servicii/prestații care implică contactul direct între salariații poștali și persoanele aflate în carantină/autoizolare”, a transmis Horia Grigorescu.

Citeste si: Gorjeni din 36 de localități, izolați la domiciliu

Citeste si: Dieta care te ajută să te menții tânăr și sănătos

Citeste si: Ai luat credit de la bancă? Ce s-a întâmplat cu indicele ROBOR

Vestea este cu atât mai îngrijorătoare cu cât în țara noastră sunt deja peste 11.000 de persoane aflate în izolare la domiciliu. Persoanele suspecte de coronavirus au motive reale de îngrijorare, pentru că nu își vor mai primi drepturile financiare, în ciuda faptului că legea este cea care îi obligă să nu își părăsească domiciliul.

Decizia teribilă a Poștei Române! Ce se întâmplă cu pensiile persoanelor aflate în carantină

De cealaltă parte, potrivit autorităților, la nivelul întregii țări sunt 38 de persoane aflate în carantină instituționalizată, până în momentul de față.

Citeste si: Simona Halep, ambiție fantastică! Anunțată ca accidentată, campioana dă toate calculele lumii tenisului peste cap

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate