Viorel Lis se confruntă cu o situație halucinantă, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit"

Oana Lis a dezvăluit că starea de sănătate a soțului ei este stabilă, după infecția cu noul coronavirus.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Oana și Viorel Lis au fost externați recent din spital, după ce s-au vindecat de COVID-19. Vedeta a povestit că soțul ei se simte din ce în ce mai bine și este extrem de fericit, pentru că a reușit să scape din ghearele morții.

Citeste si: Viorel Lis a văzut moartea cu ochii. Fostul edil și-a sunat rudele, pentru a-i pregăti locul de veci: "Este o minune că trăiește!"

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit că ea și soțul ei au trecut prin clipe grele în momentul în care au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a mărturisit că fostul edil nu credea că o să facă față bolii, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, însă se pare că vaccinul i-a salvat viața.

Viorel Lis, sunat de apropiați, să vadă dacă mai trăiește

Viorel Lis

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Acum, Viorel Lis este recunoscător pentru faptul a reușit să scape din ghearele morții și se bucură de fiecare clipă, alături de partenera lui: "Viorel

este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă am de el. Se bucură de fiecare clipă, de fiecare zi.", a declarat Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit"

Viorel Lis nu a fost singurul surprins de modul în care a reușit să țină piept infecției cu COVID-19. Se pare că nici apropiaților nu le vine să creadă că fostul primar s-a refăcut după boală, căci unii dintre ei încă sună să vadă dacă bărbatul mai este în viață: "E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui.

El fizic se recuperează mai greu, mai tușește.

Citeste si: Oana Lis, detalii de ultimă oră despre starea ei de sănătate și a lui Viorel: ”Începuse să-i atace plămânii”

Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit.", a mai spus Oana Lis, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies