Volodimir Zelenski, mesaj plin de speranță și credință, de Paște: ”Suntem convinși că nu vom fi distruși”. Ce le-a transmis președintele ucrainenilor

Volodimir Zelenski s-a rugat public, în ziua de Paște, pentru poporul său.

Autor: Alis Pop

In articol:

La două luni de când țara sa a fost invadată de armata lui Vladimir Putin, președintele Ucrainei, deși pierderile omenești și materiale suferite sunt însemnate, se declară convins că țara sa nu va pierde bătălia împotriva Rusiei.

Cu ocazia zilei de Paște, liderul de la Kiev, după ce a anunțat că Ucraina va ieși din procesul de negocieri pe care-l are cu Rusia, în caz că armata Kremlinului face alte victime

în Mariupol sau dacă are loc referendumul la Herson, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj și către poporul pe care-l reprezintă.

Citeste si: Prima doamnă a Ucrainei a salvat din război peste 400 de copii bolnavi de cancer! Olena Zelenska: „Nu vom ierta Rusia”

Citeste si: Alina Sorescu, schimbare neașteptată în plin divorț de Alexandru Ciucu! Ce decizie a luat artista după despărțire- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Volodimir Zelenski, mesaj plin de speranță și credință, de Paște

Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Shutterstuck]

Volodimir Zelenski: ”Credem în continuare în victoria Ucrainei”

Președintele Ucrainei a spus, printr-un mesaj video publicat pe rețelele sociale, ca un îndemn și o asigurare pentru ucrainenii care trec acum prin cea mai neagră perioadă, că țara lor nu va fi pusă la pământ de niciun rău făcut de soldații lui Putin.

De asemenea, rivalul lui Vladimir Putin  s-a rugat public ca tinerii, bătrânii și copiii din Ucraina să aibă parte, cât mai curând, de un trai liniștit, peste care să domnească pacea și iubirea și care să îi facă să uite toate atrocitățile prin care trec de pe 24 februarie 2022 încoace. 

Iar pentru cei care sunt implicați direct ori indirect în războiul contra Rusiei, Volodimir Zelenski a trimis în eter o rugăciune de putere și credință.

Fie ca familiile să se reunească și cei trimiși pe front să supraviețuiască bătăliei și să apuce, din nou, să-și strângă părinții ori copiii în brațe, spune liderul ucrainean.

Citeste si: Zelenski, avertisment sumbru: "România și statele baltice vor deveni următoarele ținte"

„Credem în continuare în victoria Ucrainei şi suntem convinşi că nu vom fi distruşi de nicio hoardă ori rău.

Dă-Le fiecărui băiat şi fiecărei fete o copilărie, o tinereţe şi o bătrâneţe fericite, să uite măcar un pic din copilăria îngrozitoare din timpul războiului. Ai grijă de mamele noastre, dă-le putere celor care aşteaptă un fiu sau o fiică să se întoarcă din război, dă-le forţă celor care din păcate nu-şi vor vedea copilul întors de pe front”, a fost mesajul public trimis de Volodimir Zelenski către poporul său, ce-i drept, dezbinat din cauza războiului care a pus oamenii în situația de a-și părăsi casele și țara, din dorința de a-și salva viețile. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zelenski amenință Rusia! Mesaj neașteptat pentru Vladimir Putin: „Ucraina va ieşi din procesul de negociere”

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, prima apariție publică în plin război! Ce avea la față? Mulți au observat asta: „A fost vizibil”

Ministrul de Externe, cere pedepsirea Rusiei pentru acțiunile de pe teritoriul țării vecine. Bogdan Aurescu: ”Ucraina trebuie să câştige acest război şi sunt convins că îl va...

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin, LA UN PAS DE MOARTE! Informația momentului despre liderul de la Kremlin

Ce se intampla daca stergi geamurile cu o coaja de banana: trucul care devine din ce in ce mai popular printre gospodine

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns cerșetori. Rușine și furie la Casa Regală

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies