What's Up, internat de urgență! Prima imagine de pe patul de spital

What's Up a ajuns de urgență la spital și se pare că este într-o stare destul de gravă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

What's Up

What's Up trece prin momemte cumplite chiar în acest moment. Artistul a afirmat că va fi suspus unei intervenții chirurgicale, dar se pare că nu a mai rezistat durerilor și a ajuns la camera de gardă. 

Citeste si: Cristina Ciobănașu, adevărul despre noua femeie din viața lui Vlad Gherman. Artista a spus totul public

What's Up

Potrivit Spynews, artistul este chiar acum pe patul de spital și trece prin momente cumplite.

Citeste si: Incredibila poveste a cântăreței îngropate de vii. Ce spun apropiații artistei

Lovitură teribilă pentru What's Up! Cântărețul a făcut pareză sciatică și va trebui operat de urgență

What’s Up a căzut din lac în puț! După ce, la finalul anului trecut, a ajuns în arestul poliției după ce a făcut scandal la ușa iubitei sale, cântărețul trece la un nou nivel. El a ajuns să meargă cu dificultate din cauza unor dureri lombare iar acest lucru l-a dus în cabinetul medical. Aici a aflat că suferă de o sciatică paralizantă, o afecțiune asemănătoare cu hernia de disc, care însă afectează nervul sciatic. În acest fel, durerea ”se lasă” pe picior, făcând aproape imposibilă deplasarea.

Citeste si: Un militar s-a sinucis într-o unitate din Cluj-Napoca! Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul șocant

What’s Up a primit o veste și mai proastă din partea medicilor: el va trebui să se opereze de urgență la coloană pentru a scăpa de pareza de sciatică, după care va trebui să urmeze un program de recuperare care poate dura până la 3 luni. În această perioadă, What’s Up va trebui să evite efortul fizic și să fie foarte atent la mișcări. Acest lucru ar putea să-l afecteze destul de serios în ceea ce privește activitatea concertistică.

What's Up: ”Am hernie de risc”

Cum What’s Up nu este genul care să stea prea mult în loc, după vizita la spital, cântărețul a mers direct la studioul lui Smiley, acolo unde pregătește câteva melodii noi. El a postat câteva imagini pe contul lui de socializare alături de șeful de la HaHaHa Production care l-a primit cu brațele deschise și l-a întrebat de ce merge șchiop. ”Am hernie de risc”, a glumit Wazzy. 

Vestea bună a începutului de an pentru What’s Up este că s-a împăcat cu iubita lui, Alice. De fapt, cei doi nu s-au despărțit nici un moment, aceasta fiind prezentă la secția de poliție pentru a-l susține, nicidecum pentru a-i face plângere. Săptămâna trecută, cei doi au fost împreună la un concert pe care Alice l-a susținut ca violonistă.

Citește continuarea aici. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate