Zi deosebit de grea pentru Sorina Pintea. Fostul Ministru al Sănătății va afla dacă iese sau nu din arest

Sorina Pintea trece prin clipe grele după ce procuroii au hotărât să o aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Sorina Pintea a contestat arestul preventiv, iar astăzi va fi judecată, la Curtea de Apel București. În urma procesului, fostul ministru al Sănătății va afla dacă va mai sta sau nu în arestul central. 

Citeste si: Soțul Sorinei Pintea, mesaj cutremurător despre starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății: „Asist cum este omorâtă...”

Citeste si: Viorica Dăncilă sare în apărarea fostului ministru Sorina Pintea: „Suferința ei nu e mimată”

Citeste si: Ministrul Internelor anunță că va reglementa situațiile legate de transportarea persoanelor arestate în centrele de detenție

Zi deosebit de grea pentru Sorina Pintea. Fostul Ministru al Sănătății va afla dacă iese sau nu din arest 

Sorin Pintea are o stare de sănătate precară, motiv pentru care discuțiile nu au încetat să apară în spațiul public. Boala de care suferă poate genera în orice moment mai multe complicații, iar familia fostului ministru spune că Sorinei Pintea i s-au aplicat tratamente grele. 

fara descriere

Sorina Pintea – manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, judeţul Maramureş – este acuzată de procurorii DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

fara descriere

”În perioada decembrie 2019 – 28 februarie 2020, inculpata Pintea Sorina (…) ar fi primit, printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăţi comerciale, în două tranşe, sumele de 10.000 de euro şi 120.000 de lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziţie publică ce avea ca obiect ‘proiectarea şi executarea lucrărilor de amenajare bloc operator-sală chirurgie cardiovasculară şi toracică şi spaţii adiacente’, încheiat în anul 2019 de unitatea spitalicească (n.r. – Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare) cu societatea comercială. Concret, inculpata ar fi primit banii respectivi în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în atribuţiile sale de serviciu ca manager şi ordonator de credite”, s-a precizat în ordonanţa procurorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate