Zi mare pentru Romică Țociu! Ce surpriză i-au pregătit membrii trupei Prestige Orchestra!

Romică Țociu va face o petrecere uriașă pentru botezul nepotului lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

În urmă cu câteva luni, Romică Țociu a devenit bunic, iar acum artistul și copii săi se pregătesc de botezul micuțului Philip Ioan Țociu. Și o fac așa cum se cuvine, cu o petrecere mare, cu prietenii și familia alături, dar și cu muzică bună și distracție pe măsură.

Cei care îi vor încânta pe invitați vor fi membrii singurului ONE BAND SHOW din Romania Prestige Orchestra, care au pregătit un program –surpriză proaspeților părinți, dar și bunicului lor celebru.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Oana Zăvoranu și Mihai Mitoșeru au recunoscut că au avut o relație: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai” . Motivul pentru care nu au rezistat împreună

Citeste si: Tavi Clonda şi Gabriela Cristea o botează astăzi pe micuţa Iris! Ce mărturisire a făcut prezentatoarea

„Este o seară specială pentru familia lui Romică Țociu și ne bucurăm să le fim alături și să ne ocupăm de buna- dispoziție a invitaților. Așadar, pentru acest eveniment, noi am pregătit 3 programe cu dansatori și muzică 100 %Live. Mai mult, ne-am gândit și la o surpriză pentru proaspătul bunic- îl voi pune pe Romica să cânte cu mine melodia Aliciei Keys- Fallin"- declară Iuliana Ghinea, solista Trupei Prestige Orchestra.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate