A fost găsită femeia îmbrăcată în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă

Mama Luizei Melencu a insistat ca anchetatorii să o caute pe femeia care apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere alături de adolescenta pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dincă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

A fost găsită femeia îmbrăcată în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal. Femeia va fi audiată, a anunțat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

fara descriere

Anchetatorii au început să o caute pe misterioasa femeie îmbrăcată în roșu la insistențele mamei Luizei. Femeia a făcut un apel pentru ca cea care se vede pe camerele de supraveghere cu Luiza Melencu în ziua dispariției să fie găsită și audiată.

A fost găsită femeia îmbrăcată în roșu cu care s-a întâlnit Luiza Melencu înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă

Avocatul Tonel Pop a declarat ieri că femeia a fost găsită și urmează să răspundă la întrebările autorităților care se ocupă de ancheta în cazul crimelor de la Caracal.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: „Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”

Citeste si: Un jurnalist a sunat la poliția din Deveselu și a cerut informații în limba engleză! Cum au reacționat agenții din localitatea care găzduiește scutul NATO?

Citeste si: Raju de la Puterea Dragostei, primele declarații despre Mary! ”Știam că nu e pentru mine”

"Am insistat și noi, oficial, nu numai la televiziuni, și se merge și pe această pistă, dar nu pot să vă dau detalii pentru că ține de desfășurarea anchetei. Se vor lămuri toate aspectele și tot ce poate să aibă legătură cu răpirea fetelor", a declarat avocatul Tonel Pop citat de antena3.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate