Acuzații șocante la adresa unui șofer de microbuz școlar, de lângă Caracal: „A pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus c-o învaţă el...“

Un șofer de microbuz școlar este acuzat de niște fapte îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Mama unei fete de 13 ani, dintr-o comună din apropierea Caracalului, acuză că şoferul microbuzului şcolar, aflat în pragul pensionării, i-a agresat sexual fiica. Deşi lucrurile s-ar fi petrecut în luna martie, dosarul este departe de a fi rezolvat, iar detaliile sunt de-a dreptul șocante.

Laura Barbu, din Dobrun, judeţul Olt, este mama unei fetițe de 13 ani, care la sfârșitul lunii martie ar fi primit niște propuneri indecente.

După mai multe gesturi pe care fata nu a ştiut cum să le interpreteze, bărbatul ar fi trecut la fapte. „Fetiţa îl cunoaşte pe acest nene, zis nea Mihai, de la grădiniţă, de când se ducea ea la grădiniţă. Nu ne-am fi gândit vredată ca el să-i facă la fata mea în halul ăsta. Când fetiţa s-a dus la cursurile de dans (n.r. – fata este membră a ansamblului folclorinc Dobruneanca din comună), acest monstru a pus mâna pe fată, a pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus că o învaţă el să iubească cu adevărat. Şi a zis – să nu spui la nimeni, că ne-am dat dracului dacă spui la cineva!“, a declarat mama pentru Adevărul de Slatina.

Fata a mers acasă și i-a povestit mamei sale cum bărbatul a atins-o pe picior, dar și pe mâini. Aflând cele întâmplate, femeia a sunat la poliție, însă omul legii i-a zis să meargă la secție luni.

Citeste si: Excavator, adus la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a săpa curtea

Citeste si: O femeie furioasă, închisă într-o celulă, a dat atât de tare cu piciorul într-o ușă, încât l-a rupt! Ce reacție au avut polițiștii VIDEO

Citeste si: Momente de groază pentru o polițistă din București! Polițistă împușcată în misiune

Citeste si: Momente de groază pentru o polițistă din București! Polițistă împușcată în misiune

Femeia a sunat din nou la două zile, poliţistul a amânat-o din nou, sub pretextul că este în teren. „Am sunat la 112, după 20 şi ceva de minute au venit. După asta m-a sunat şi şeful de post (n.r. – altul decât poliţistul cu care femeia a vorbit iniţial) - Doamna Barbu, de ce nu m-aţi sunat pe mine, că eu mă ocupam personal de caz!“, a povestit femeia care speră să se facă dreptate.

Ce spune bărbatul învinuit

Bărbatul învinuit nu mai este șofer, însă lucrează în continuare la Primărie.

„Acum nu mai este şofer, l-au dat jos, dar l-a angajat primarul iar. El e omul primarului, domnul primar îl caracterizează «om bun». Păi, ce om bun, dacă face de-astea? Şi nu e numai fata mea. Am o agendă, este scrisă o foaie de sus până jos“, a mai spus mama fetei pentru aceeași sursă.

Contactat telefonic, bărbatul învinuit, Nicolae Mihai, a declarat că nu s-a întâmplat nimic.

Nimic. Ură, invidie personală, de câţiva ani de zile. Poate şi directoarea...“, a spus, scurt, bărbatul, încheind brusc apelul. Reprezentanţii IPJ Olt au confirmat că au înregistrat un dosar penal în acest caz şi că dosarul a fost transmis între timp Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate