Adrian Corduneanu are doi ochi de femeie tatuați deasupra zonei pubiene! Desenul ”secret” are o semnificație perversă

Adrian Corduneanu are corpul acoperit cu tatuaje și toate au o semnificație specială. Unul însă are o semnificație perversă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Adrian Corduneanu are zeci de tatuaje pe corp și arată precum un războinic. Ieșeanul și-a scris numele fratelui, Costel, a copiilor, porecla soției (Diamantul roz, pe spate) dar are și un desen într-o zonă ceva mai puțin accesibilă.

fara descriere

Corduneanu are deasupra zonei pubiene un tatuaj care reprezintă doi ochi de femeie, însoțiți de textul ”Life begins here” (”viața începe aici”; din greșeală autorul a strecurat un ”g” în plus). De ce a ales un astfel de tatuaj într-o astfel de zonă, nu știm dar ne putem închipui că are legătură cu momentele frumoase ale vieții despre care nu se vorbește în public.

Citeste si: Nuţu Cămătaru a fost "stăpânul" a trei jucători de la Steaua, în contul unei datorii a lui Gigi Becali! Florentin Dumitru a dezvăluit: „Eu, Aliuţă şi Mirel Rădoi eram cumva daţi. În alb. Eram vânduţi”

Citeste si: Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme cu braţele: “Dacă dau cu pumnul cade taurul!” VIDEO

Citeste si: Soţia lui „Beleaua” Corduneanu a făcut senzaţie la o petrecere! „Diamantul roz” s-a îmbrăcat într-o bluză transparentă şi a atras toate privirile! FOTO

fara descriere

Adrian Corduneanu a postat câteva imagini de la piscină și astfel tatuajul său ”intim” a putut fi admirat de prietenii lui virtuali. În mod normal, acesta nu poate fi văzut cu ușurință, fiind rezervat momentelor din intimitate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate