Alexandru Cumpănașu: ”Sunt persoane din Parchet, Poliție, politică care l-au cunoscut”

Alexandru Cumpănașu, revoltat din cauza autorităților! Ce spune unchiul Alexandrei Măceșanu.

Autor: A.V.

Alexandru Cumpănașu este revoltat din pricina autorităților. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, are cel puțin un complice.

Numai eu am depus la Parchet niște indicii foarte clare cu persoane, care sunt extrem de importante în statul român astăzi și care îl cunosc pe acest Dincă. Au fost apropiați de acest Dincă și i-au făcut diverse servicii.

Citeste si: Fiica monstrului din Caracal, dezvăluiri șocante despre crimele tatălui său: „Sunt indicii că ar fi făcut asta”

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

De cred că îl acoperă? Pentru că sunt persoane din Parchet, Poliție, politică, care l-au cunoscut. Cred că sunt șantajabili astăzi. Eu nu i-am acuzat de posibila ucidere a Alexandrei, ci de faptul că îl protejează pe Dincă, pentru că sunt vulnerabili. Dacă mâine deschide gura, le dispare cariera, le dispar averile, le dispare reputația, le dispare tot. Dacă spune două vorbe despre ce s-a întâmplat acum 10 ani, spre exemplu. Probabil că are și probe în sensul acesta.

Al doilea lucru, cel legat de prostie, ține de modul în care ei administrează scenariul acesta.

Este un scenariu prost. Adică, pe lângă faptul că pun pe toată lumea să ne spună că nu mai trebuie să comentăm. Cel puțin un senator era foarte insistent ieri să mi se interzică apariția la televizor, să mi se interzică să mai comentez cazul acesta. E un scenariu prost scris.

Citeste si: Ultimă oră! Telefonul Luizei a fost folosit noaptea trecută! Detaliul care aruncă în aer ancheta

Citeste si: Scene șocante în Capitală! Un tânăr a fost incendiat într-un parc

Încearcă, într-un mod total aiurea, total fără nicio logică, să ne ducă spre altceva, spre faptul că Dincă este criminalul, spre faptul că Dincă trebuie condamnat. Să ne scoată din ideea că a avut complici, că cineva l-a cunoscut. Că e un sociopat. Acesta era un timp destul de implicat în viața Caracalului”, a spus Alexandru Cumpănașu.

„Nu vreau să încalc legea și, după aceea, să le dau motiv unor nemernici, că și așa au complotat tot felul de procurori pe niște grupuri de ale lor că trebuie să-l scape de mine și să-mi facă un dosar. Pot să vă dau la modul general”, a adăugat Cumpănașu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scene șocante în Capitală! Un tânăr a fost incendiat într-un parc

Iubitul Oanei Radu, în stare gravă la spital!

Ultimă oră! Telefonul Luizei a fost folosit noaptea trecută! Detaliul care aruncă în aer ancheta

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Este doliu uriaș în lumea muzicii! A murit un artist de legendă. Milioane de oameni au ascultat melodiile lui

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies