Am desluşit misterul! Am aflat de ce se pălmuia Mirel Drăgan înainte de a pleca pe traseu la Exatlon!

”Faimosul” are un ritual în competiţiile sportive la care nu a renunţat nici în Republica Dominicană!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Mirel Drăgan a fost un personaj autentic la Exatlon! La început, mai dur în exprimare şi în gesturi, ”faimosul” s-a domolit pe parcurs, atunci când a devenit un tip chiar simpatic şi un om extrem de ataşat de echipa lui!

Dacă a încetat să se mai certe cu adversarii şi, în special cu Iulian Pîtea, clientul său permanent, sau să îi ironizeze, cum a fost cazul lui Ciprian Silaşi, pe care l-a poreclit din start ”Fuego”, ei bine, luptătorul de kempo nu a renunţat însă la felul dur în care se motiva în competiţie, inainte de a intra pe traseu!

Mirel Drăgan a spus de ce se pălmuia la Exatlon!”Fac acest gest înainte de a urca în ring!”

Astfel, recent întors în ţară, Mirel Drăgan a spus de ce se pălmuia la Exatlon! (intră să vezi imagini emoţionante cu primirea făcută în ţară lui Mirel Drăgan)

”Înainte de fiecare meci al meu, îmi dau palme! Nu ştiu, mă mobilizez foarte bine sau imi dă o anumită răutate, nu pot să-mi dau seama. Aşa m-am obişnuit de mic, de când m-am apucat de sport, să fac acest gest înainte de a urca în ring! Mă motivează pe mine şi mă ajută să câştig”, a spus, amuzat, Mirel Drăgan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: