Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie. Soţia lui Măruţă: "Pur şi simplu nu pot să respir"

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie. Artista a mărturisit că nu poate să respire.

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie
Autor: Elena Popescu

In articol:

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie. Vezi de a declarat soţia lui Cătălin Măruţă la Românii au Talent, sezonul 11.

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie

Andra a mărturisit la Românii au Talent, sezonul 11, că nu suportă masca de protecţie, fiindcă nu poate să respire, iar asta îi crează o stare de anxietate.

Citeste si: Anda Cheche Arsintioaia, criticată de Andra la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenta s-a remarcat şi la X Factor România

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie
Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Artista a făcut declaraţiile în timp ce aprecia un act artistic pe care îl văzuse pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11.

"Un film în trei minute cât a durat. Ne-aţi ţinut cu sufletul la gură, ba chiar mai mult uimirea mea este cum de ai rezistat cu celofanul ăla pe gură. Eu nu suport masca asta pe care trebuie să o purtăm când mergem la piaţă.

Ştii şi cumva îmi crează o stare de anxietate că merg pe stradă şi pur şi simplu nu pot să respir. Faptul că tu ai depus un efort să faci ceea ce ai făcut mi se pare extraordinar, este magnific, felicitări!", a spus Andra.

Citeste si: Elena Istrate, printre cele mai speciale voci de la Românii au Talent, sezonul 11. Smiley: "Ai o voce foarte, foarte, foarte frumoasă"

Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie
Andra are stări de anxietate provocate de masca de protecţie[Sursa foto: Instagram]

Andra Măruţă a avut COVID

În urmă cu aproximativ două luni, Andra şi Cătălin Măruţă  au fost infectaţi cu noul coronavirus. Boala s-a răspândit rapid și la copiii lor, iar David și Eva Măruță, care au fost și ei depistați pozitiv.

Celebra cântăreața a mărturisit atunci pe reţelele de socializare că a avut dureri musculare, durere în gât, ba chiar și-a pierdut gustul și mirosul.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, a spus Andra Măruță, în urmă cu două luni.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Juraţii de la Românii au Talent, sezonul 11, s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude pe Adrian Ilie Gălbioru. Tânărul teolog i-a impresionat pe toţi cu vocea sa

Andra, dezvăluiri picante din intimitatea ei cu Cătălin Măruță: „Plăcere mai mare în viață nu există”

Anda Cheche Arsintioaia, criticată de Andra la Românii au Talent, sezonul 11. Concurenta s-a remarcat şi la X Factor România

Horoscop saptamanal 10-16 Mai 2021: Trebuie să iei o decizie importantă în această perioadă

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Experiențele incredibile care le-au marcat destinul. Celebrități care au văzut moartea cu ochii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies