Anunțul anchetatorilor despre perchezițiile în casa lui Gheorghe Dincă

Anunțul anchetatorilor despre perchezițiile în casa lui Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Percheziţiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua şi săptămâna viitoare, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că a fost solicitat un nou mandat.

Al doilea mandat de percheziţie în casa lui Gheorghe Dincă expiră duminică.

Anunțul anchetatorilor despre perchezițiile în casa lui Gheorghe Dincă

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că vor fi continuate cercetările în acest caz, fiind solicitat, de către anchetatori, un nou mandat de percheziţie pentru o perioadă de 15 zile.

Cercetările în casa şi curtea lui Gheorghe Dincă au început în urmă cu aproape o lună, după ce Alexandra Măceşanu a sunat de trei ori la 112 spunând că a fost sechestrată şi violată, însă intervenţia pentru salvarea ei a fost tardivă.

Gheorghe Dincă a recunoscut, ulterior, că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, dar şi pe Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani.

Familia lui Gheorghe Dincă a făcut scandal la DIICOT! Avocatul Tonel Pop tună și fulgeră: „Nu am mai auzit cel care este anchetat să ţipe la anchetatori”

Avocatul Tonel Pop a povestit ce s-a întâmplat joi la DIICOT, când familia lui Gheorghe Dincă a fost chemată la audieri.

După ce a plecat de la DIICOT, Tonel Pop,a vocatul familiei Luizei Melencu, a vorbit despre audierile membrilor familiei lui Gheorghe Dincă. Conform declarațiilor oferite, copiii presupusului criminal din Caracal au făcut scandal și nu au vrut ca mama lor, Elena Dincă, să stea de vorbă cu el.

Citeste si: Cumplit! Au scăpat de închisoare, după ce și-au forțat fiica să devină vegană! La aproape doi ani, micuța arăta ca un bebeluș de trei luni

Citeste si: Elena Dincă a recunoscut tot! De asta a fugit de Gheorghe Dincă la Arad, la doar o lună după ce hotărâse să se mute definitiv în Caracal: „El se închisese pe interior”

Citeste si: Mama Luizei Melencu face acuzații grave la adresa anchetatorilor: „S-a mușamalizat cazul fiicei mele”

"Au fost audiate mai multe persoane înaintea familiei inculpatului Dincă, despre care nu am avut cunoştinţe că au fost audiate. Nu m-a anunţat nimeni, dar am aflat ulterior că audierile au durat pe parcusul întregii zile. După care a început audierea familiei Dincă. Sunt trei băieţi şi o fată, copiii şi mama lor, soţia lui Dincă (...) A trebuit să pendulez de colo colo. La unii am prins declaraţia la final, am încercat să mai pun nişte întrebări. La unii am avut-o de la cap la coadă cum este cazul soţiei lui Dincă. Ce pot să vă spun... Când am sosit acolo, membrii familiei Dincă erau înşiraţi pe nişte scaune pe un hol. Au făcut un scandal imens că ce caută un avocat, că nu vor să fie întrebaţi de avocat. Mai aveau puţin şi mă scoteau de acolo, dar şi pe mama lor. Dânşii stăteau într-un hol şi noi într-o cameră de anchetă. Au făcut o revoltă la procuror, la poliţist. Că nu cumva să pună avocatul vreo întrebare că nu îşi mai lasă mama. Eu auzeam prin uşa crăpată. Când a început ancheta cu mama lor, a ieşit iar... Au început să ţipe, să certe. Nu am mai auzit cel care este anchetat să ţipe la anchetatori. A spus că e victimă, că presa, că nu ştiu ce permite.. Dânşii au venit să-şi refuleze propriile probleme, că se cred victime. A început să conducă ancheta, cum face şi Dincă dincolo. Am aşteptat răbdător o oră şi ceva vorbind de lucruri aiuristice, aberaţii şi după am început să pun întrebări. Atunci, s-a stricat treaba. A început să tremure, să roşească, a început cu contradicţii. A început să nege, să revină... Din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal. Contraziceri între membrii familiei! ... Din ce rezultă, din ce a declarat ea, această doamnă a alterat probe, a distrus probe. Trebuie văzut dacă cu intenţie sau din greşeală...", a declarat Tonel Pop presei, la ieşirea din sediul DIICOT.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate