Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, vacanță împreună în Austria? Fotografiile care i-ar fi dat de gol pe protagoniștii celui mai recent scandal sexual din showbiz

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău sunt plecați în vacanță în Austria. Fanii speculează că ar fi împreună acolo.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău sunt protagoniștii unui scandal uriaș. Cei doi artiști țin primele pagini ale presei de când el a dezvăluit că ar fi avut o relație cu ea. Frumoasa cântăreață a negat totul și a spus că au fost doar prieteni, iar soțul ei i-a luat apărarea și l-a făcut praf pe saxofonist.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău, vacanță împreună în Austria?

Armin Nicoară a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie din vacanța în Austria, unde este plecat acum. Deși în imagine este singur, fanii cred că partenera cu care a decis să plece peste hotare ar putea fi chiar Vlăduța Lupău.

Armin Nicoară

Cântăreața a publicat și ea pe pagina ei câteva imagini și a împărtășit cu fanii ei că se află și ea tot în Austria. „Coincidență?” au întrebat fanii, fără a primi încă un răspuns oficial din partea artistei Vlăduța Lupău sau a saxofonistului Armin Nicoară. Mulți sunt convinși că cei doi foști colegi de trupă formează un cuplu și se ascund de ochii lumii. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, prima reacție după ce Leo de la Strehaia a confirmat relația ei cu saxofonistul Armin Nicoară! „Ce mă distrez!”

Citeste si: Am aflat secretul lui Armin Nicoară! Se iubea pe ascuns cu Vlăduța Lupău, iar acasă avea o blondă superbă EXCLUSIV

Citeste si: Surpriză! Cine este soțul cântăreței Vlăduța Lupău, acuzată că l-a trădat cu un saxofonist! Bărbatul joacă la campioana CFR Cluj, este fiul unui fost chestor de poliție și a cunoscut-o pe artistă la un concert

Vlăduța Lupău

În mijlocul scandalului cu saxofonistul Armin Nicoară, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!

În mijlocul scandalului a apărut și informația că Vlăduța Lupău ar fi pierdut recent, anul trecut, un proces deschis la Judecătoria Cluj Napoca. Nemulțumită că fusese amendată pe raza județului de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, artista a chemat la tribunal autoritățile, dar a pierdut în primă fază, judecătorii considerând amenda inițială drept valabilă.  

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate