"Așa ne-a fost destinul" Gabriela și Valentin au vorbit pentru prima oară despre mariajul lor, la o lună de la nuntă. Ce s-a întâmplat când au părăsit competiția?

Gabriela și Valentin, primele declarații după nuntă! Cum se înțeleg acum ca soț și soție?

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Gabriela și Valentin s-au numărat printre finaliștii sezonului șase al show-ului moderat de Simona Gherghe.

S-au cunoscut în emisiune și s-au îndrăgostit, iar în finală au decis, după multe discuții, să facă pasul cel mare. Acum, la o lună de la căsătorie, cei doi au vorbit despre povestea lor, dar și despre reacția pe care au avut-o atunci când au aflat că nu sunt câștigătorii competiției.

Citește și: Miruna, mesaj de dragoste pentru Luță, la două zile de la anunțarea divorțului de Cosmin! Ce a putut să facă tânăra imediat după despărțire: „Singurul lucru care ți-a mai rămas este un gol în viața ta”

Gabriela și Valentin, primele declarații după căsătorie: "Așa ne-a fost destinul, să mergem acolo și să ne întâlnim"

Gabriela și Valentin au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din cadrul show-ului moderat de Simona Gherghe. Încă de la început, cei doi și-au exprimat dorința de a se cunoaște mai bine. Ulterior, au ajuns să se îndrăgostească și au decis să fie împreună, iar în finală au devenit soț și soție.

Experiența trăită în competiție i-a luat prin surprindere chiar și pe ei, dat fiind faptul că nu au intrat inițial cu planuri mari în emisiune. Acum, la o lună de la căsătorie, mărturisesc că este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat: "Așa ne-a fost destinul, să mergem acolo și să ne întâlnim.", a declarat Valentin, în cadrul unei emisiuni TV.

"În principal m-am dus pentru experiență, nu mă așteptam să îl găsesc, dar m-am bucurat."

, a completat Gabriela, soția tânărului.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Gabriela și Valentin de la Mireasa mariaj

Gabriela și Valentin

[Sursa foto: Captură YouTube]

Gabriela și Valentin, dezamăgiți după marea finală: "Sinceră să fiu, mă așteptam să nu câștigăm"

Gabriela și Valentin au vorbit și despre reacția lor din finală, atunci când nu au fost desemnați câștigătorii marelui premiu. Întrebați dacă au păreri de rău cu privire la faptul că nu s-au aflat pe primul loc, cei doi au mărturisit că au fost ușor dezamăgiți.

Citește și: Dovada că Munteanu Cosmin nu poate trece peste divorțul de Miruna! Detaliul care a apărut pe profilul tânărului, la numai câteva zile de la despărțire

Totuși, tinerii spun că se așteptau la un asemenea deznodământ: "E prea târziu să mai facem ceva.(...) Poate că e mai bine că s-a întâmplat așa.(...) Sinceră să fiu, mă așteptam să nu câștigăm, având în vedere că au fost două zile în care s-au oprit voturile pentru noi. Cumva, am acceptat ideea că nu o să câștigăm.", au explicat Gabriela și Valentin, în cadrul aceleiași emisiuni.

Gabriela și Valentin de la Mireasa mariaj

Gabriela și Valentin

[Sursa foto: Captură YouTube]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petrică și Ela, prima imagine împreună după ce au anunțat că tânăra a pierdut sarcina: „Încercăm să ne revenim”

Miruna și Cosmin divorțează, la doar o lună de când au devenit soț și soție! Motivul pentru care cei doi au decis să pună punct mariajului: "Am trăit într-o bulă"

Ce a făcut Ela cu câteva zile înainte să piardă sarcina? Nici nu își imagina ce urma să i se întâmple: „Nu, nu cred”

„Îmi e frică” Fulgy de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bia Khalifa! Ce a recunoscut: „E prea frumos ca să fie adevărat”

O MARE COMPANIE tocmai a decis: Suspendă tot și se închide DEFINITIV

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Relație ciudată la Antena 1. I-ar fi putut fi tată...

Ce a făcut Ela cu câteva zile înainte să piardă sarcina? Nici nu își imagina ce urma să i se întâmple: „Nu, nu cred”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies