Tzanca, Reea și Tina
Tzanca, Reea și Tina

Vedete

Au îngropat securea războiului. Cum a fost surprins Tzanca Uraganu cu cele două vloggerițe după ce s-au certat ca la ușa cortului

Tzanca Uraganu s-a împăcat cu cele două vloggerițe, cărora le-a aruncat cuvinte grele!

Tzanca Uraganu a avut parte de un scandal cumplit cu Reea și Tina! Cei trei s-au certat îngrozitor în mediul online, acolo unde s-au și acuzat de diferite lucruri. După ce au lansat o piesă împreună, Tzanca susține că a aflat diferite lucruri despre cele două cunoscute vloggerițe, iar de atunci s-a hotărât să nu mai păstreze legătura cu ele.

Citeste si: Scandal monstru între maneliști. Tzanca Uraganu îl atacă pe Costel Biju: "Nu mai scoate piese așa proaste"

Atunci a fost declanșat un scandal colosal. Manelistul le-a acuzat pe rețelele sociale că au practicat videochatul, iar la rândul lor, cele două surori i-au adus acuzații grave. Reea și Tina au reacționat imediat și au susținut că Tzanca Uraganu își agresează soția, că nu se îngrijește de copilul pe care îl are și că, de fapt, totul este o răzbunare a femeii cu care manelistul ar fi căsătorit legal.

Citeste si: Tzancă Uraganu se implică în campania de vaccinare! Artistul a acceptat propunerea lui Lucian Mîndruță și va compune maneaua despre imunizarea anti-COVID

Tzancă Uraganu a fost condiționat de Mădălina Miu, cu o seară înainte de Crăciun a bătut cu picioarele și cu pumnii în ușă să îl primească înapoi... I-a spus că îl va primi înapoi dacă se va răzbuna pe noi, pentru că femeia are ceva cu noi, și dacă va posta chestii urâte pe internet. Ceea ce Tznacă a și început să facă. Ideea este că Tzancă nu știe că noi urmează să postam un clip în care Lambada (fosta soție a lui Tzanca Uraganul, n.

red.) este desfigurată la față, acum trei săptămâni, când eu și Tina am avut grijă de Lambada, pentru că ea a stat numai pe perfuzii ”, au explicat cele două vloggerițe, la acea vreme.

Tzanca Uraganu
Tzanca Uraganu[Sursa foto: Instagram]

Au îngropat securea războiului

Încurcate sunt căile Domnului! Cei trei pare că s-au împăcat, cel puțin din imaginile postate pe rețelele sociale. După ce s-au certat ca la ușa cortului, Tzanca, Reea și Tina au petrecut la un eveniment privat, unde au fost invitati și Jador, dar și Bogdan Mocanu, după cum s-a văzut în video-urile postate de Reea pe Instagram și TikTok.


Tzanca Uraganu și Tina
Tzanca Uraganu și Tina[Sursa foto: Captură Video]

Tzanca Uraganu și Tina
Tzanca Uraganu și Tina[Sursa foto: Captură Video]