BAC 2020 toamna. Ce subiecte au picat la chimie și care era rezolvarea. Vezi PDF

Bacalaureat 2020, sesiunea august a continuat cu proba la chimie. Vorbim despre cel de-al treilea și ultimul examen.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Elevii care au participat la această sesiune de Bac au avut ocazia să aleagă una dintre materiile specifice profilului liceului pe care l-au urmat. Chiar dacă vor trebui să facă față unor condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, tinerii nu au de gând să se dea bătuți. Pe Edu.ro găsiți tot ce aveți nevoie să știți. 

Citeste si: BAC 2020 toamnă. Subiectele care au picat la geografie și care era rezolvarea

Citeste si: Barem Istorie, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Citeste si: Barem Matematică, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamnă. Ce subiecte au picat la istorie. Vezi PDF

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Matematică. Vezi PDF

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Barem Limba și Literatura română, sesiunea de toamnă 2020 a Bacalaureatului. Cum se rezolvau subiectele

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Limba și literatura română. Vezi PDF

Citeste si: Bacalaureat 2020 toamna. Ce subiecte au picat la Limba și literatura română. Vezi PDF

De altfel, elevii au promis că vor respecta cu sfințenie toate regulile impuse de Ministerul Educației împreună cu Ministerul Sănătății și vor face tot ce le stă în putință pentru a obține o medie cât mai bună.

În sesiunea de vară au existat probleme serioase în proba de Chimie. Acum, absolvenții claselor a XII-a spun că vor să intre cu dreptul la cele mai bune facultăți și să aibă cariere de succes.

Bacalaureat 2020, sesiune august, proba de Chimie

În ceea ce privește rezultatele, pentru prima dată de la introducerea acestui sistem de examinare le vor fi comunicate doar online. Fiecare dintre candidați va primi un cod care va fi tipărit pe liste alături de notă și medie, fără nume și prenume. Decizia vine după ce părinții nu și-au dat acordul solicitat în scris pentru prelucrarea datelor personale ale copiilor.

De remarcat că foarte mulți dintre absolvenții liceelor cu profil real au ales Chimia ca disciplină pentru ultima probă a acestei sesiuni. Și dacă vor ca subiectele să nu îi ia prin surprindere, trebuie să descarce modelele cu cerințe asemănătoare celor pe care elevii vor trebui să le rezolve în ziua examenului propriu-zis.

Ca de fiecare dată, acestea au fost disponibile pentru descărcare pe edu.ro, site-ul oficial al insitituției conduse de Monica Anisie. De asemenea, la câteva ore după testare vor putea consulta baremul în funcție de care profesorii trebuie să corecteze lucrările scrise. Astfel, tinerii își vor calcula cu ușurință punctajul și vor afla ce note au obținut.

Atenție! Deși se desfășoară în condiții speciale din cauza pandemiei de coronavirus, profesorii supraveghetori nu au de gând să „închidă ochii” la tentativele de fraudare a examenului. În plus, judecătorul Cristian Danileț le-a transmis absolvenților de liceu încă din sesiunea de vară că trebuie să trateze cu seriozitate cele mai importante testări din viața lor și să alunge imediat orice gând necurat. Nu de alta, dar vor fi aspru pedepsiți pentru faptele lor.

„Unii au învăţat, alţii nu prea. Cei din urmă se gândesc la tot felul de metode de a frauda. Vin către noi semnale că unii elevi umblă după închiriat echipament electronic cu o cască în care să le fie răspunsurile de către prietenaşi ce stau afară şi caută răspunsurile în cărţi. Eu spun foarte clar: nu riscaţi!

Nici voi, cei aflaţi în clasele unde daţi examen, nici profesorii voştri care ar trebui să vă supravegheze temeinic, nici cei de afară cu care v-aţi înţeles să vă sufle. Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm! Pentru toţi cei care vreţi să intraţi în viaţă în mod cinstit, respectul meu şi succes!”, a scris judecătorul pe contul său de Facebook.

Vă readucem aminte că se interzice candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.

Galerie foto 
Citește și:

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Cine este interlopul care l-a călcat în picioare pe Anaser Duduianu? Gruparea craioveană, mai puternică și mai bogată decât a Duduienilor! FBI și CIA nu s-au putut atinge de ei....

Majorat cu scene incredibile: un stripper a fost cel care a primit cadoul cel mare. Până și Livian a vorbit despre eveniment!

Ce a apărut pe contul ”interlopului Câine”, după ce Nicușor Dan a ieșit Primar al Capitalei?

Sfatul zilei, marți, 29 septembrie 2020. Vești bune pentru nativii din zodia Leu! Noi surprize la locul de muncă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies