Bianca dezvăluie secretele grupurilor din casa de la Puterea Dragostei! Cum se fac strategiile și ce planuri ascunse au concurenții! EXCLUSIV

Bianca de la Puterea Dragostei a fost multă vreme singură împotriva tuturor. Acum însă, brusc, Bianca a dvenit prietenă cu cei care altădată o criticau.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Este clar că în ultima perioadă, în casa de la Puterea Dragostei, concurenții s-au împărțit în două tabere, iar strategiile și le fac în funcție de prietenii.

Bianca, una din concurentele cu cei mai mulți susținători, dar care o bună perioadă era parcă singură împotriva tuturor. Acum face parte dintr-una din tabere. Și este vorba despre cea mai puternică, deși inițial era într-o alta. Bianca este cea care dezvăluie cum sunt grupulețele din casă și cum se fac strategiile.

fara descriere

”În momentul de față sunt două tabere în casă. Am fost inițial în tabăra cu Deea, Larisa, Simona și Roxana. Nu mă simțeam bine, nu puteam să comunic cu ele. Nu mă simțeam bine. Vizavi este tabăra cealaltă, grupul cu Raluca, Mary, Simina și băieții. Știți că mie îmi place oarecum de Alexandru (n.r. Oianu), iar el face parte din această grupare. Cea care ne-a apropiat a fost Mary. Ea tot timpul mi-a luat apărarea. Este o persoană minunată, ea m-a atras în acest grup.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile! Cum reușește Raluca să facă toate strategiile în mare secret, în casa Puterea dragostei! Un fost concurent a spus tot!

Citeste si: Concurenții de la Puterea Dragostei, filmați în afara emisiunii! Imaginile au devenit virale! Au încălcat regulamentul? VIDEO

Citeste si: Jador, gest emoționant făcut în live-ul lui Bogdan Mocanu! Nimeni nu știa asta despre concurentul de la Puterea Dragostei

Chestia asta cu ”brigada” îmi place, îmi lasă amintiri frumoase, pentru că facem multe lcururi împreună. În grup, nu sunt persoanele care mi-au făcut rău în trecut, doar câteva dintre ele, iar eus sunt o persoană care iartă. În plus, de când s-au făcut grupurile, nu pot să fiu pe cont propriu. Noi încercăm să ne ajutăm unul pe celălalt în ”brigada” asta. Nu ne atacăm unul pe celălalt. Dacă sunt în această ”brigadă” înseamnă că este bine pentru mine”, a dezvăluit Bianca,dând de înțeles că așa se fac acum strategiile în casa de la Puterea Dragostei.

Bianca dezvăluie taberele de la Puterea Dragostei! Cum votează concurenții

De altfel, în emisiunea de marți, și Simina, care este în ”brigada” Biancă a ”scăpat” o dezvăluire care lasă de înțeles cum votează concurenții. Totul a pornit de la o discuție cu Simona, care a spus că Mary o copiază. Simina s-a enervat și a spus: ”Bine că am aflat acum. Așa ai salvat-o pe Roxana de la eliminare, pentru că în gala viitoare te vom vota pe tine în locul ei”, a mărturisit Simina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate