Brigitte Pastramă, la cuțite cu propriul fiu. Bruneta a răbufnit, după ce băiatul a vrut să o dea afară din propriul apartament: "Nu merită să fie copilul meu"

Vedeta a iscandat un scandal de proporții, după ce și-a găsit casa vandalizată de propriul fiu.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Brigitte Pastramă se confruntă cu noi probleme în relația cu fiul ei. După ce i-a cumpărat un apartament de lux, în care a investit zeci de mii de euro, vedeta a găsit locuința vandalizată. De aici și până la un nou scandal între ea și tânăr nu a fost decât un pas, căci băiatul a încercat să o

dea pe brunetă afară din casă, iar aceasta a răbufnit.

Citeste si: Brigitte Pastramă încearcă să devină mămică! Vedeta exclude fertilizarea în vitro: ”Problema nu a fost la mine, la el e problema”

Brigitte Pastramă, ceartă aprigă cu propriul fiu

Brigitte Pastramă a rămas șocată când a intrat în apartamentul pe care i l-a cumpărat fiului ei, Robert, atunci când l-a vizitat. Soția lui Florin Pastramă a crezut că nu vede bine atunci când a descoperit pereții desenați cu grafitti și mobilierul distrus. Dezamăgită de comportamentul tânărului, vedeta a decis să îl tragă la răspundere pe băiat, pentru haosul creat: "Nu pot să cred! Îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui să distrugă apartamentul.

Brigitte Pastramă și-a găsit casa vandalizată de propriul fiu

Brigitte Pastramă 

[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro. A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament.

(…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata.", a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul propriei emisiuni.

Nici reacția lui Robert nu a fost mai pașnică, căci acesta și-a dat afară mama, acuzând-o că l-a agresat la ultima ceartă: "Ia mâna de pe mine! M-ai bătut când m-ai dat afară din casă ultima dată.

Ieși afară din apartamentul tău! Vreau să fac doar muzică, atât.", i-a spus tânărul lui Brigitte.

Brigitte Pastramă și fiul ei, la cuțite

Brigitte Pastramă și fiul ei

[Sursa foto: Captură video]

Brigitte Pastramă: "Nu merită să fie copilul meu"

Brigitte a rămas șocată de faptul că fiul ei a încercat să o dea afară din casă, după cât de mult l-a ajutat. Vedeta l-a avertizat pe adolescent că va merge să depună plângere la Poliție, pentru vandalism. Mai mult, soția lui Florin Pastramă a făcut declarații dure, spunând că Robert nu merită să fie copilul ei: "Ți-ai bătut joc de mine! Cum adică să mă dea afară din apartamentul meu?!(..) Mă duc la Poliție pentru vandalism. Dacă e copilul meu trebuie să-mi vandalizeze tot?! Mi-a distrus două mașini.

Citeste si: Ce legătură mai există între Brigitte Pastramă și Ilie Năstase, la 3 ani de când au divorțat? Bruneta a dezvăluit totul: "Pot să..."

Apartamentul e pe firma mea. Înțelegerea noastră a fost că îți dau acest apartament, dar să ai grijă de el. (…) Îl blochez peste tot. E un nemernic și nu merită să fie copilul meu. Eu îi plătesc curentul, gazul. Gata, s-a terminat. Pentru mine nu mai există copilul ăsta.", a adăugat Brigitte Pastramă, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies