Carmen Simionescu, nuntă și botez în aceeași zi? Ce spune viitoarea mămică

Fiica lui Adi Minune trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei!

Autor: A.V.

In articol:

  Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, și Bogdan Căplescu urmează să devină părinți. Nu doar că sunt extrem de fericiți, dar au și început pregătirile pentru micuțul care va veni pe lume în curând. Dar oare Carmen și Bogdan aleg să facă nunta și botezul în aceeași zi? Decizia rămâne la latitudinea lor, așa cum confirmă și cântăreața.

  „Sunt detalii pe care le vom stabili mult mai târziu, deocamdată sunt cu sarcina. Noi nu știm, nu ne-am gândit la asta deocamdată” a spus Carmen Simionescu pentru un post de televiziune.

  Citeste si: Declarație surprinzătoare a Andreei Marin! Ce a spus zâna despre chefurile la care se ducea în perioada liceului! ”Distracția nu a însemnat dintotdeauna petreceri de zeci de mii de euro, organizate în cluburi de fițe”

  Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

  Citeste si: Credeai că Adrian Minune şi Florin Salam sunt certaţi? Nici vorbă! Uite cu ce blonde sexy s-au distrat într-un club! FOTO EXCLUSIV

  Citeste si: Ce sfat i-a dat Adrian Minune fiicei sale, după ce a aflat că va fi bunic

  Ce spune Carmen despre numele bebelușului

  Carmen Minune  se simte foarte fericită și împlinită în sânul familiei, iar venirea pe lume a unui copil îi va aduce foarte multă bucurie și liniște în relația de cuplu pe care o are alături de Bogdan Căplescu.

  Recent, fiica lui Adrian Minune a vorbit despre ce nume va purta băiețelul ei. Însărcinată în luna a patra, artista a mărturisit că încă nu a fost cerută în căsătorie de către partenerul tău.

  ”Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală. Eu nu sunt superstițioasă, însă iubitul meu este.

  Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș, însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului”, a spus  Carmen  pentru  Viva.

  Întrebată despre nași, Carmen a răspuns: ”Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”.

  Cât vorba despre căsătorie: ”Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el”.

  Distribuie pe:
  Galerie foto  Urmatorul articol
  Abonează-te pe
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies