Carmen Simionescu va urca gravidă pe scenă! Fiica lui Adi Minune, detalii emoționante despre familie

Carmen Simionescu este gravidă în cinci luni, iar sentimentul de mămică este minunat, așa cum susține și ea!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fiica manelistului Adi Minune va urca pe scenă și va cânta, chiar dacă este graviduță! Carmen Simionescu, deși nu are voie să facă foarte mult efort, este tare fericită că va deveni mămică pentru prima oară, ba chiar a și vorbit despre actuala viață de familie!

„Mă ajută cu toate. Nu car nimic, nu mă deplasez singură unde e ceva greu de făcut. Plus, că e și mama, la care mă duc... nici nu vreți să știți! (...) Vorbeam cu toți membrii familiei despre educația copilului și ziceam că este foarte important să știe că are doi părinți de care trebuie să asculte.

Nu, (n.r. tata nu și-ar fi dorit băiat), culmea! Când am adus prima ecografie, când am crezut că este băiat, mi-a spus să-mi trăiască fetița!”, a mărturisit ea la un post de televiziune.

Citeste si: Apelul cutremurător al lui Bogdan Mocanu pentru toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei! Vezi de ce suferă cu adevărat tânărul! "O iubeşte pe Roxana" EXCLUSIV!

Citeste si: Cu cine împarte salonul Mihai Constantinescu. E un milionar celebru care a suferit și el recent un atac cardio-respirator

Citeste si: Cod GALBEN și PORTOCALIU de vreme severă în România! Mai multe județe sunt afectate

Ce spune Carmen despre numele bebelușului

Carmen Minune se simte foarte fericită și împlinită în sânul familiei, iar venirea pe lume a unui copil îi va aduce foarte multă bucurie și liniște în relația de cuplu pe care o are alături de Bogdan Căplescu.

Recent, fiica lui Adrian Minune a vorbit despre ce nume va purta băiețelul ei. Însărcinată în luna a patra, artista a mărturisit că încă nu a fost cerută în căsătorie de către partenerul tău.

”Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală. Eu nu sunt superstițioasă, însă iubitul meu este. Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș, însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului”, a spus Carmen pentru Viva.

Întrebată despre nași, Carmen a răspuns: ”Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”.

Cât vorba despre căsătorie: ”Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate