Cazul Caracal! Telefonul de pe care a fost sunată mama Alexandrei, folosit în tranzacții online! Utilizatorul, un tânăr din Craiova

Numărul de telefon de pe care mama Alexandrei Măceșanu a fost sunată de Gheorghe Dincă a aparținut unui craiovean care între 2011 și 2014 a vândut diverse obiecte pe un site de profil.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Gheorghe Dincă a sunat-o pe mama Alexandrei de pe o cartelă pre-pay, iar numărul înregistrat la sistem a aparținut unui utilizator al site-ului craiovaforum.ro, care a vândut obiecte electronice, jocuri pentru consolă, telefoane sau articole de îmbrăcăminte folosind acest contact. Numele utilizatorului este Efwe, iar acesta a fost interzis pe site-ul de vânzări în 2014, probabil din cauza unor fraude. Limbajul folosit de utilizator în discuțiile cu clienții este unul specific tinerilor, cu multe prescurtări iar ultima activitate pe forum datează din 1 august 2019.

fara descriere

Citeste si: Descoperire teribilă în curtea lui Gheorghe Dincă: Saci de oase, haine și hălci de carne

Citeste si: Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite! Unde se aflau

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cerere șoc! Ce le-a cerut femeia anchetatorilor

Faptul că numărul de pe care Dincă a sunat de pe un număr care a fost folosit și în tranzacții online în 2014 nu înseamnă neapărat că vânzătorul are legătură directă cu acest caz. Cartela cu acest număr putea fi redistribuit între timp de compania de telefonie mobilă, acest lucru putând fi verificat cu ușurință de autorități.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate