Cine este Octavian Petrescu. Acesta conduce una din cele mai mari companii din domeniul agricol

Cine este Octavian Petrescu. Vezi cum a ajuns acesta să lucreze în domeniul agricol.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Octavian Petrescu. Biografie: vârstă, carieră, studii. Acesta conduce una din cele mai mari companii din domeniul agriculturii. 

Cine este Octavian Petrescu

Octavian Petrescu are 40 de ani și este director executiv al Grupului RodBun.

Acesta a preluat conducerea companiei cu peste 400 de angajați și 11.000 de hectare de pământ chiar în pandemie.

Deși a crescut la țară și a fost obișnuit cu muncile câmpului încă de mic, Octavian Petrescu a ales să se școlească în Franța.

„Bunica mea avea 16 prăjini. Tataie era un fel de Moromete. Ajungeam la câmp, ne apucam de treabă și munceam la porumb destul de mult să facem câteva boabe, să hrănim câteva găini, dar era în cultură, era în mentalitate”, a spus Octavian Petrescu.

Octavian Petrescu lucrează de mai bine de un deceniu în cadrul companiei RodBun. La început a ocupat o funcție de coordonare regională, iar în prezent a ajuns director executiv al companiei.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

„Am început la RodBun în 2008/2009 și am primit ca și zonă de responsabilitate, Dâmbovița pentru că eram din Târgoviște, iar rezultatele au fost foarte bune.

După aceea, în cadrul acestei companii mi-a fost permis să fac tot ce mi-a trecut prin cap. Nu s-a pus niciodată în discuție durata, capacitatea de muncă sau remunerație”, a mai spus directorul companiei.

RodBun este una din cele mai mari companii românești din agricultură, înființată în anul 2000, cu o afacere de 120 de milioane de euro, care produce semințe și cereale în ferme proprii și care lucrează cu micii și marii fermieri din toată țara.

Citește și: Cine este Daniel Mischie? Biografie: vârstă, studii, carieră. Vezi cum a reușit antreprenorul să devină milionar

Octavian Petrescu

Octavian Petrescu

[Sursa foto: https://www.facebook.com/Rodbun]

Octavian Petrescu, mândru de fiica sa

Directorul executiv al companiei RodBun are o fiică de care este tare mândru. Cei doi petrec foarte mult timp împreună. Octavian Petrescu se implică activ în creșterea și educația fiicei sale, Ema Ioana.

Citește și: Cine este Bogdan Dumitrache? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre tânărul director

„În 2017 a apărut Petrescu Ema Ioana, fetița mea. Din acel moment, pentru mine lucrurile s-au schimbat. Eu n-am mai contat, contează doar ea. Pentru mine este centrul universului și sursa tuturor grijilor. Stau cu ea tot timpul, mergem la piscină, mergem la locul de joacă, mergem să mâncăm, mergem să ne jucăm, dormim, ne trezim, acolo sunt. Facem tot ce e de făcut împreună. Cred că cu prea multă dragoste, nu ai ce rău să îi faci nimănui.”, a povestit Octavian Petrescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bogdan Dumitrache? Biografie: vârstă, studii, carieră. Află totul despre tânărul director

Program TV serialul „Destăinuiri”. Vezi aici când este difuzat noul serial turcesc de la Kanal D

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

Adrian Despot, despre momentul viral de acum 15 ani. Motivul pentru care s-a enervat teribil: „Marea mea durere se revărsa fix împotriva lipsei de profesionalism a oamenilor din...

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies