Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia. Părinții contra copiilor, Sudul contra Nordului: „Ați venit să ne infectați? Stați în tren!“

Coronavirusul aprinde războiul dintre generații în Italia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

coronavirus-italia.
coronavirus-italia.


In articol:

Măsurile drastice impuse de guvernul italian îi lasă indiferenți pe mulți adolescenți. Tinerii nu concep să stea închiși în case, chiar cu riscul de a-și infecta părinții și bunicii.

Până acum două zile, întoarcerea acasă era o sărbătoare. De duminică dimineață, călătoria în Italia s-a schimbat - trebuie să le explici verilor, unchiului, prietenilor din copilărie că n-ai nimic și că n-au de ce să-și facă griji, notează cotidianul Corriere della Sera.

Totul a început de la o informație transmisă prin WhatsApp, cu câteva ore înaintea intrării în vigoare a decretului prin care s-a impus carantina totală în Lombardia, unde trăiesc 16 milioane de oameni. 

Citeste si: VIDEO. Cum a reacționat o femeie atunci când a văzut o asiatică în metrou, pe care o suspecta de coronavirus

Citeste si: Mesajul incredibil al unui celebru jucător de la Juventus după ce coronavirusul a făcut ravagii în Italia! ”Am lăsat să moară femei și copii, pentru că ne gândeam la bogăția noastră! Isteria care ne-a transformat în animale..."

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Scoli inchise coronavirus. Anuntul autoritatilor

Decretul a fost semnat sâmbătă, la 2:00 noaptea, de premierul Giuseppe Conte, dar până atunci, imediat ce s-a aflat că regiunea va fi închisă, mii de persoane au năvălit în gări pentru a pleca spre alte zone. Mii de oameni au reușit să plece din Lombardia și cele 14 provincii închise acum. Conform presei italiene, se pare că numai în regiunea Puglia din sudul țării au ajuns peste 4.000 de persoane venite din nord.

Sudul sărac contra Nordului bogat și bolnav

"Evadarea" din nord i-a pus pe jar pe cei care trăiesc în regiunile ferite până acum de epidemia de coronavirus, iar fugarii se izbesc acum de un zid de respingere la care nu se așteptau.

Citeste si: Orban: Ştirea zilei este că a ajuns coronavirusul la Guvern

Citeste si: În ce măsură ne protejează masca de CORONAVIRUS?

"Ai fugit din Milano, deci; și vii aici să ne infectezi pe toți; nu ți-e rușine?", scrie Corriere della Sera.

Citeste mai mult despre razboiul dintre generatii pornit de coronavirus pe eva.ro

Urmatorul articol
Citește și:

VIDEO. Cum a reacționat o femeie când a văzut o asiatică în metrou pe care o suspecta de coronavirus

Coronavirus. Ce se intampla cu persoanele care NU raman izolate la domiciliu

Mesajul incredibil al unui celebru jucător de la Juventus după ce coronavirusul a făcut ravagii în Italia! ”Am lăsat să moară femei și copii, pentru că ne gândeam la bogăția...

Sfatul unui medic din WUHAN în plin focar de CORONAVIRUS

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies