Cum a şocat-o Cornel Galeş pe Ileana Ciuculete! I-a trimis o limuzină cu stripperi care s-au dezbrăcat pe canapea, alături de soţia lui Galeş! Vezi ce a urmat! FOTO

Cornel Galeş a şocat-o pe Ileana Ciuculete cu ocazia unui 1 martie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Cornel Galeş a şocat-o pe Ileana Ciuculete, oferindu-i un cadou neaşteptat de Mărţişor, pe 1 martie 2012. “Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, s-a gândit să-şi surprindă anul acesta consoarta cu un mărţişor inedit”,  a relatat presa. (vezi ce scrie în biletul de adio lăsat de Cornel Galeş)

Citeste si: Cornel Galeș conducea mereu fără să poarte centura de siguranță! Imaginile care dovedesc acest lucru FOTO

Citeste si: Cornel Galeş avea o iubită secretă în Spania?  Fanele lui Galeş l-au felicitat după ce a petrecut cu o tânără superbă: „Sunteţi o pereche potrivită”

Citeste si: Femeia care a anunțat moartea lui Cornel Galeș, previziune teribilă! Maria Ghiorghiu: ”Atac în TVR”!

“Aşa că, joi, el i-a trimis la uşa casei o limuzină ultraluxoasă. Odată ce s-a urcat în superba maşină, Ileana era să facă infarct când s-a trezit înghesuită de doi tineri musculoşi, angajaţi chiar de către Cornel pentru a-i face un număr fierbinte de striptease”, s-a mai scris despre cadoul lui Galeş.

fara descriere

Cornel Galeş a şocat-o pe Ileana Ciuculete: “Ileana s-a înroşit toată la mişcările stripperilor"  

“Ileana s-a înroşit toată la mişcările stripperilor şi pentru a se mai răcori, ea a simţit nevoia să dea repede pe gât două pahare din şampania de fiţe ce o aştepta în limuzină.”, s-a mai dezvăluit despre momentul care a fost surprins într-o fotografie.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. Cornel Galeş (60 de ani) a decedat pe 30 decembrie 2019, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Valencia.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate