Dacă Connect-R vede poza asta se întoarce în genunchi la Misha! Imagini WOW cu blondina, cu sânii la vedere

Connect-R si Misha au divorțat în urmă cu mai bine de un an, însă au rămas în relații foarte bune de dragul micuței lor. Cu toate acestea, pare-se, între ei nu se pune problema să devină, din nou, iubiți.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Plecată în Zanzibar, alături de fetița ei și a lui Connect-R, Misha și-a găsit timpul necesar pentru a face o serie de fotografii care, probabil, sunt numai bune pentru a fi înrămate de Connect-R și puse la loc de cinste.

Citeste si: Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha: "Ne va ţine mult timp împreună"

Citeste si: La un an de la divorț, Connect-R s-a împăcat cu Misha! „Am fost prost! Vom fi o familie toată viața”

Citeste si: Connect-R, emoţionat până la lacrimi de gestul fetiţei sale de Moş Nicolae „Mi-a arătat sufletul ei şi mi-a spus `Lasă, tati...`”

Astfel, mizând pe senzualitatea ei, departe de România, Misha a devenit mai îndrăzneață ca niciodată. Și, la un moment dat, pe plajele paradisiace ale Zanzibarului, departe de agitație, Misha și-a luat inima în dinți și a renunțat la sutien. Evident, a făcut-o la modul artistic, cu atât mai mult cu cât își dorea fotografia cu pricina pentru arhiva personală. Așa că, purtând un hălățel de baie, senzuala Misha și-a arătat sânii tunați în toată splendoarea, chiar dacă, chipurile, ea era acoperită. Doar că, din fericire pentru fanii ei – acum, cu siguranță, mai mulți ca niciodată – Misha nu a băgat de seamă că respectivul articol de îmbrăcăminte este complet transparent și că în poza cu pricina apare într-o ipostază în care, teoretic, a fost văzută doar de Connect-R în ultimii ani, cel puțin.

Mândră nevoie mare de formele de fotomodel pe care le are, Misha și-a expus formele care le-a înnebunit pe Connect-R și, normal, rezultatul ședinței foto din Zanzibar l-a postat pe contul ei de socializare.

 

Misha a devenit soția lui Connect-R în vara anului 2013

Misha – pe numele din buletin Mihaela Sotrocan – s-a căsătorit civil cu Connect-R în iulie 2013, pe când el avea 31 de ani, iar ea 22, pentru ca, două luni mai târziu, să respecte datinile și să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, nașii lor fiind la fel de cunoscuții Pepe cu soția lui, Raluca. Cei doi cântăreți au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014, dar din păcate însă, cei doi artiști nu au rezistat prea mult ca și cuplu, divorțând patru ani mai târziu, în mare secret. Problemele din căsnicia lor și finalizarea acesteia au fost anunțate abia în vara anului 2018, de Connect-R, pe contul lui de socializare.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: